Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Marţi, 13 iulie, COŞMARUL superstiţioşilor. Zodiile care trec prin mari schimbări astăzi
WhatsApp
Marţi 13, o dată care sperie superstiţioşii, dar pentru unele zodii poate fi de bun augur. Află ce îţi rezervă astăzi astrele!
Horoscop. Marţi, 13 iulie, COŞMARUL superstiţioşilor. Zodiile care trec prin mari schimbări astăzi (sursa foto: Pexels)

Lasă întrebările, Scorpion. Lasă întrebările și simte dragostea. Pești, vei fi confruntat cu multe opțiuni, iar alegerea nu va fi uşoară. Alegeți totuși calea mai puțin tradițională

Citeşte şi: Horoscop TAROT pentru săptămâna 12 - 18 iulie! Taur: Puteți fugi, dar nu vă puteți ascunde!

 

Horoscop Berbec 13 iulie 2021

Este una din acele zile, Berbec. Este una dintre acele zile în care simți că forțele lucrează împotriva ta. Respiră. Aceasta este ultima etapă a războiului. Cu curaj, convingere și intenție concentrată, veți putea realiza ceea ce v-ați propus.

Sfat cosmic: Este timpul să închei această etapă.

 

Horoscop Taur 13 iulie 2021

Cu toții avem o idee despre cum arată dragostea. Dar dacă toate aceste noţiuni despre dragoste s-ar sparge? Nu vă faceți griji cu privire la procesul de dezamăgire. Lecția vă va fi transmisă cu blândețe. Cu toate acestea, va aduce o schimbare semnificativă în perspectiva dvs., care la rândul său va avea un impact pozitiv asupra modului în care vă relaționați cu ceilalți. Deci, slăbiți mânerul și lăsați focul ars al transformării să ocupe spațiu pentru această înflorire interioară, frumoasă.

Sfat cosmic: este timpul să renunți la noțiunile tale false despre cum arată dragostea.

 

Horoscop Gemeni 13 iulie 2021

În orice moment, avem două opțiuni: să alegem familiarul sau să luăm calea mai puțin călcată. Nu avem nicio îndoială cu privire la care va fi următoarea ta mișcare. Așadar, alegeţi sălbaticul și necunoscutul, știind în interior că riscurile dvs. vor fi răsplătite într-un mod magnific. A, și nu uitați să lăsați în urmă acea poveste a eșecului în timp ce înaintați! Aceasta este singura modalitate de a începe să scrieți un nou capitol.

Sfat cosmic: Este vorba despre sălbăticie și necunoscut pe aici.

 

Horoscop Rac 13 iulie 2021

„Nimic atins de foc nu rămâne netransformat, doar după ce focul te arde se găsește adevărata eliberare.” Un citat din Rigveda pentru a reflecta asupra ta, Rac. Aceasta este o perioadă de transformare intensă pentru tine. Îți dai drumul la tot ceea ce este fals în interior și în exterior și te aprofundezi în sinele tău. Da, puterea ta îi va face pe cei din jurul tău inconfortabili. De asemenea, va intimida câteva persoane. Nu lăsați acest lucru să vă împiedice să deveniți o forță.

Sfat cosmic: Este timpul să intri în propriul tău frumos.

 

Horoscop Leu 13 iulie 2021

Acesta este un capitol nou și frumos în sectorul iubirii. Înfrângi barierele care stau între tine și persoana iubită și dai drumul măștilor. Faceţi spațiu pentru o intimitate mai profundă. Faceți spațiu pentru tipul de conexiune care vă ridică sufletul. Ca atare, toate relațiile voastre interpersonale suferă o transformare în acest moment și are legătură cu darul iubirii necondiționate pe care îl aduceți.

Sfat cosmic: Faceți spațiu pentru tipul de conexiune care vă ridică sufletul.

 

Horoscop Fecioară 13 iulie 2021

Trebuie să renunți la ideea despre cine ești pentru a evolua în cine ești menit să fii. Deci, practicați arta non-atașamentului în fiecare domeniu al vieții voastre, pe măsură ce renunțați în mod conștient la vechi. Amintiți-vă, fără moarte, nu există înviere. Vorbind despre vechi, renunți la credințele tale învechite și în domeniul iubirii și îți deschizi inima la posibilitatea a ceea ce poate fi. Amintiți-vă, nu există nicio transformare în interior care să nu aibă un efect de undă asupra lumii exterioare.

Sfat cosmic: renunțați la ideea despre cine sunteți pentru a înflori în cine sunteți menit să fiți.

 

Horoscop Balanță 13 iulie 2021

Când nu ne simțim confortabil cu cine suntem, tindem să simțim nevoia să dominăm alți oameni. Pe de altă parte, când ne simțim confortabil în pielea noastră, puterea noastră este valorificată într-un mod controlat și conștient. Revoluția interioară pe care o experimentați aduce calități de forță liniștită. Găsiți o modalitate de a face lucrurile fără a fi constrângători și a impune respectul celorlalți. 

Sfat cosmic: Revoluția interioară pe care o experimentați aduce calități de forță liniștită.

 

Horoscop Scorpion 13 iulie 2021

Nu fiecare poveste de dragoste se termină într-o viață fericită. Unii oameni vin în viața noastră pentru un sezon, iar alții vin în viața noastră dintr-un motiv. Nu contează care ar putea fi acest motiv. Lasă întrebările și simte dragostea. Permiteți-vă să dansați cu fluturii din stomac. Nu în fiecare zi veți experimenta magia în cea mai pură formă.

Sfat cosmic: lasă întrebările și simte dragostea.

 

Horoscop Săgetător 13 iulie 2021

Acesta este un moment de turbulență în semnul Săgetătorului. Dar Universul nu ne oferă niciodată nimic din ce nu suntem pregătiți să gestionăm. Ai încredere că ai puterea, curajul și înțelepciunea necesare pentru a-ți ucide demonii și a ieși învingător. Oamenii potriviți vor apărea la momentul potrivit, ajutându-vă în călătoria dvs. către lumină. Dacă lucrurile s-au stricat pe plan romantic, ai încredere că tu și partenerul tău veți găsi o modalitate de a corecta lucrurile.

Sfat cosmic: Este timpul să vă învingeţi demonii!

 

Horoscop Capricorn 13 iulie 2021

Să te joci în siguranță are avantajele sale. Dar nu este pentru tine, Capricorn. Acest capitol al vieții tale este despre deținerea puterii tale pe deplin. Da, va trebui să renunți la familiar. Da, va trebui să vă asumați multe riscuri, în ciuda pericolelor pe care le presupune a merge în contra societății. Astrele vor să vă amintiți că îndrăzneala şi curajul dvs. vor fi răsplătite foarte mult și că aveți potențialul de a lăsa în urmă o moștenire.

Sfat cosmic: Unele riscuri merită asumate.

 

Horoscop Vărsător 13 iulie 2021

Îndrăgostirea este ușoară, Vărsător, iar acești fluturi din stomacul tău sunt dovada. Dar, ce faci atunci când barierele încep să se anuleze? Ce faci când inima ta începe să simtă mai multe sentimente decât are într-o viață? Permite-ți inimii să se extindă cu dragoste fără să-i stai în cale. Pe măsură ce o faceți, renunțați la orice așteptări și permiteți Marelui Spirit să intervină și să corecteze lucrurile pentru voi.

Sfat cosmic: permite inimii tale să se extindă cu dragoste.

 

Horoscop Pești 13 iulie 2021

Iată cum stă treaba, Pești: veți fi confruntați cu multe opțiuni. A face o alegere nu va fi ușor. Alegeți totuși calea mai puțin tradițională. Amintiți-vă, nu vă răzvrătiți doar de dragul răzvrătirii. Îți onorezi călătoria și scopul sufletului tău. Dacă asta înseamnă să faci câteva sacrificii pe parcurs, așa să fie. 

Sfat cosmic: onorați-vă adevăratul scop cu un accent unic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel