Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Compatibilitatea prieteniei. Cine este cel mai bun prieten al tău în funcţie de zodie
WhatsApp
Adesea vrem să ştim compatibilităţile din relațiile noastre romantice. Dar compatibilitatea nu este doar pentru cupluri; de fapt, funcționează la fel de bine și pentru relaţiile de prietenie. Află cine ţi-ar putea fi cel mai bun prieten, în funcţie de zodie! 
Horoscop. Compatibilitatea prieteniei. Cine este cel mai bun prieten al tău în funcţie de zodie

Nu este doar o coincidență faptul că trei dintre prietenii tăi s-au născut în aceeași lună. Deci, de unde știm cine este menit să fie cei mai buni prieteni ai noștri în funcţie de zodie?

Una dintre cele mai simple modalități de a afla dacă sunteţi compatibil cu cineva este dacă semnele dvs. împărtășesc un element. Zodiacul este împărțit în patru grupuri de trei semne (ceea ce astrologii numesc triplicități) bazate pe tipul elementar: foc, pământ, aer și apă. Semnele îndrăznețe de foc (Berbec, Leu și Săgetător) adoră să stea cu semnele sociale de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător). Semnele de pământ  (Taur, Fecioară și Capricorn) se înțeleg cu semnele sensibile de apă (Rac, Scorpion și Pești).

Citeşte şi: Horoscop. Zodia cu care nu vei putea niciodată să faci casă bună. Este o muncă grea pentru aceste relaţii

O legătură mai puțin discutată este cea dintre semnele care împărtășesc același conducător planetar: adică Berbec și Scorpion (Marte), Taur și Balanță (Venus), Gemeni și Fecioară (Mercur), Săgetător și Pești (Jupiter) și Capricorn și Vărsător (Saturn). Dacă vrei să vezi mai bine compatibilitatea cu cel mai bun prieten al tău zodiacal, poți vedea, de asemenea, ce semn este în cea de-a treia casă (prieteni apropiați / familia aleasă) și a 11-a casă (rețele sociale) în diagrama de naștere. Aceste semne împărtășesc de obicei același element și vă pot spune multe despre viaţa dvs. de prietenie personală. Îți place să petreci timp cu semne de foc sau să te adâncești în discuţii cu semne de apă?

Dacă toate acestea devin prea complicate, nu vă faceți griji, avem aici un rezumat! Continuați să citiți pentru a afla cei mai buni prieteni ai zodiei tale, scrise chiar în stele.

 

Compatibilitatea prieteniei. Cine este cel mai bun prieten al tău în funcţie de zodie

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu: Berbec și Gemeni

Berbec: Berbecul pare să vină întotdeauna în perechi. Și, deși relațiile romantice dintre doi berbeci se termină de obicei în dezastru (flacăra se aprinde, dar se arde repede!), prieteniile pot dura pentru totdeauna. Cine altcineva poate ține pasul cu toată acea energie?

Gemeni: Această prietenie poate fi descrisă pur și simplu ca un emoji plânge de râs. Între înțelepciunea rapidă a Gemenilor și capacitatea Berbecului de a vedea partea luminoasă a fiecărei situații, aceștia doi se distrează întotdeauna și planifică cu siguranță ceva. Ai grijă la farsele lor!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu: Fecioară și Rac

Fecioară: Taurul vrea doar ca prietenii lor să fie de încredere și cine este mai de încredere decât o Fecioară? Fecioarele sunt întotdeauna pregătite pentru cele mai furtunoase zile, indiferent dacă este vorba de o despărțire majoră sau de o gripă care te ține fără muncă o săptămână. Este posibil ca aceste două semne să nu aibă stilul de viață cel mai aventuros, dar sunt un sprijin unul pentru celălalt.

Rac: Taurul și Racul își petrec o mare parte din prietenia lor acasă: campând în sufragerie, vizionând o emisiune și comandând mâncare. Sunt semne confortabile și când alegeți un restaurant pentru o masă împreună sau vă distrați cu un nou mobilier de casă. Taurul și Racul își fac întotdeauna propria petrecere fără a fi nevoie să părăsească casa!

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu: Balanță și Leu

Balanță: Ca două semne de aer, Gemeni și Balanță sunt o potrivire intelectuală. Cele două semne adoră să vadă filme, să se plimbe prin muzee și să vizioneze împreună meniuri experimentale de degustare. Orice lucru care le menține simțurile stimulate și care face conversația să curgă. Persoanele din exterior nu pot ține niciodată pasul cu ele așa cum le place.

Leu: Gemenii și Leul sunt genul de prieteni care sunt, de asemenea, frenetici în secret. Ambii iubesc atenția și, atunci când nu concurează unul cu celălalt, își completează propozițiile. Ceea ce îi ține împreună pe termen lung este că niciunul dintre aceștia nu îl va pune vreodată pe celălalt într-o situație neplăcută. Leul le spune întotdeauna Gemenilor totul exact cum este.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu: Pești și Capricorn

Pești: Când două semne de apă se reunesc, lucrurile curg natural. Racul și Peștii sunt extrem de empatici și își pot găsi refugiu unul în celălalt de toată munca emoțională pe care o fac constant pentru toți ceilalți. Ieşirile lor pot dura ore, dar ambele semne se simt întotdeauna hrănite, niciodată obosite.

Capricorn: Racul și Capricornul sunt semne opuse. Dar, fiind cele două dintre cele mai responsabile semne din zodiac, aceste două formează o pereche uimitoare ca prieteni. Racul își ține prietenii la standarde extrem de ridicate (se spune că sunt duri doar cu cei pe care îi iubesc) și, din fericire, Capricornii nu dezamăgesc niciodată.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu: Săgetător și Balanță

Săgetător: Conduși de soare și, respectiv, de Jupiter expansiv, Leul și Săgetătorul se pompează întotdeauna unul pe celălalt cu energie! În ceea ce privește Săgetătorul, nu există niciun motiv pentru care Leul nu ar trebui să-și urmeze intuiția. În calitate de prieteni, aceștia doi sunt o forță de neoprit și pot face, de asemenea, parteneri de afaceri uimitori, care nu lasă pe nimeni să împiedice succesul lor.

Balanță: Leul și Balanța se iubesc pentru frumusețea și stilul lor. Aceștia sunt prietenii care arată atât de bine când ies afară, încât nu pot să nu facă o scenă. Leul apreciază că Balanța este mereu la curent cu ultimele tendințe în materie de modă și este dispus să se răsfețe cu machiajul și îngrijirea pielii care merită banii în plus.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu: Rac și Scorpion

Rac: Fecioarele încearcă întotdeauna să repare viața tuturor celorlalți, dar cine le repară pe ele? De aceea, Fecioarele au întotdeauna nevoie de un prieten Rac. Fecioarele urăsc să ceară ajutor, dar Racul este întotdeauna acolo înainte de a fi nevoite chiar să ceară.

Scorpion: Fecioara condusă de Mercur și Scorpionul condus de Marte se înțeleg pentru că apreciază un prieten care poate păstra un secret. Ambele semne se simt în mod special trădate atunci când cineva nu respectă acest lucru, dar știu că pot avea întotdeauna încredere în celălalt pentru a-și ține gândurile sub acoperire.

 

Balanță (23 septembrie - 21 octombrie)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu: Taur și Vărsător

Taur: Balanța și Taurul sunt conduse de Venus - planeta artei, muzicii și esteticii. Acești doi sunt prieteni datorită gustului lor uimitor pentru frumos! Deși Taurul se concentrează mai mult pe confort și Balanța este preocupată de aspectul lucrurilor, cei doi nu au niciodată lipsă de subiecte de conversaţie, fie că este vorba despre a critica artă sau a revizui o masă de lux.

Vărsător: Ceea ce pare a fi o conexiune la nivel de suprafață este de fapt o înțelegere profundă, intelectuală. Ambele semne sunt extrem de populare şi împreună pot construi un imperiu social.

 

Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu:  Berbec și Taur

Berbec: Cele două semne conduse de Marte, ceea ce înseamnă că Scorpionul și Berbecul sunt ambele extrem de ambiţioase. Aceștia sunt prietenii care încep ca o competiție academică sau profesională reciprocă și sfârșesc prin a se aprecia reciproc şi mai apoi a se împrieteni. Berbecul împinge întotdeauna Scorpionul pentru a-și atinge potențialul maxim.

Taur: Scorpionul și Taurul sunt opuse, dar sunt, de asemenea, cele mai loiale semne ale zodiacului. Ambii sunt sensibili și senzuali și îl apreciază pe celălalt pentru disponibilitatea lor de a fi autentici. În timp ce alții îi consideră pe amândoi destul de încăpățânați, acești prieteni apreciază reciproc consistența.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu:  Pești și Berbec

Pești: Și Săgetătorul și Peștii sunt conduși de Jupiter - planeta expansiunii, optimismului și bucuriei. Deci, în calitate de prieteni, aceștia doi sunt farmecul reciproc al norocului. Peștii îl încurajează întotdeauna pe Săgetător să meargă după visul lor, indiferent cât de îndepărtat sau imposibil pare inițial.

Berbec: Când Săgetătorul condus de Jupiter și Berbecul condus de Marte se reunesc, lucrurile devin supraîncărcate. Aceasta este prietenia Taylor Swift (Săgetător) și Jack Antonoff (Berbec). Știați că cei doi au scris o parte din cântecul „Getaway Car” în doar 28 de secunde?

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu: Fecioară și Vărsător

Fecioară: Ca două semne de pământ (care sunt considerate „obsedate de muncă”), Capricornul și Fecioara apreciază partea întunecată a celuilalt. Împreună, acestor prieteni le place să-și lase masca de om serios şi responsabil și să-și lase personalităţile ciudate să iasă la suprafaţă.

Vărsător: Atât Capricornul, cât și Vărsătorul sunt conduse de Saturn - planeta muncii grele și a longevității. S-ar putea să dureze aceste prietenii ceva timp pentru a se ajuta unul pe celălalt.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu:  Gemeni și Leu

Gemeni: Vărsătorul și Gemenii împreună sunt o echipă aproape prea cool. Ca semne de aer sociale, ambele iubesc oamenii, cultura și informațiile și sunt perechea care organizează întotdeauna curtea pentru o petrecere, făcându-i pe toți cei din cameră să râdă.

Leul: Vărsătorul și Leul sunt semne opuse și sunt cunoscute pentru că sunt extrem de independente. Ei funcționează ca prieteni, deoarece știu cum să se construiască simultan reciproc și să-și acorde reciproc spațiu.

 

Pești (19 februarie - 21 martie)

Cele mai bune relaţii de prietenie cu:  Scorpion și Capricorn

Scorpion: Deși mulți oameni consideră că Scorpionul este intimidant, Pești știu că în adâncul său este sensibil. Ambii urăsc conversaţiile neimportante, așa că discuţiile lor se adâncesc întotdeauna. Deși Peștii își fac de obicei griji cu privire la împovărarea altor oameni cu problemele lor, Scorpionul știe exact ceea ce trebuie spus pentru a face Peștii să se deschidă.

Capricorn: În ciuda faptului că sunt foarte în ton cu emoțiile tuturor celorlalți, Peștii sunt adesea profund înțeleşi greșit. Mulți oameni îi descriu ca „distanțaţi” sau „prea sensibili”. Dar Capricornii știu că Peștii sunt extrem de înțelepți. Capricornii ar putea fi de fapt singurul semn care înţelege cu adevărat Peștii, motiv pentru care acești doi sunt cei mai buni prieteni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel