Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Grecia. Românii de pe insula Thassos, în pericol: Patru cazuri de coronavirus, confirmate
WhatsApp
Patru cazuri de coronavirus au fost confirmate în Thassos, insula pe care se află acum, în vacanţă, mii de români. Este vorba de turiști sârbi și bulgari, ale căror teste făcute la graniță au ieșit pozitive.   
thassos_grecia_vacanta

Cei patru au fost izolați la hotelurile de carantină și vor rămâne acolo. Hotelurile vor fi dezinfectate. Grecii nu sunt îngrijorați de cei patru turiști, spunând că vor lua toate măsurile pentru a fi în siguranță atât populația elenă cât și turiștii.

”O altă veste tristă, îngrijorătoare este că Austria a inclus, astăzi, România pe lista țărilor din zona roșie, de mare risc, asta înseamnă că de la 12 noaptea accesul românilor e posibil doar dacă dețin un test negativ sau dacă vor să intre în izolare. Testul trebuie să fie în engleză sau germană. Malta, Norvegia și Finlanda nu ne primesc deloc. Alții solicită autoizolare 14 zile. În Cipru de exemplu se poate intra doar dacă deții un test covid făcut cu maxim 72 de ore. Există un site oficial datele unde încarci datele. Poți face asta și la graniță dar este mai costisitor.”, a spus Răzvan Pascu, la Antena3.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel