Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Grecia. Copiii sub 10 ani nu au nevoie de test pentru coronavirus ca să intre în ţară
WhatsApp
Copiii mai mici de 10 ani, cei născuți după 2011, nu au nevoie de test molecular negativ PCR la intrarea în Grecia, începând cu data de 17 august, așa cum li se va cere copiilor mai mari și adulților, a anunțat Nikos Hardalias, ministru adjunct însărcinat cu protecția civilă și gestionarea crizelor, citat de agenția ANA-MPA.  
thassos_grecia_vacanta

Autoritățile de la Atena au revenit marți cu precizări importante pentru turiștii români care vor să meargă în concediu în Grecia. Precizările vin după ce Grecia a anunțat luni că pasagerii care vin cu avionul din Belgia, Cehia, Olanda, Spania şi Suedia, plus toți cei care intră în țară pe la punctul de trecere a frontierei Promachonas, din Bulgaria, vor trebui să prezinte un test Real Time PCR negativ.

Hardalias a mai anunțat că în perioada 1 iulie – 10 august au intrat în țară 2.162.251 de turiști, din care 266.166 au fost testați cu teste moleculare PCR. Dintre aceștia, doar 508 au fost testați pozitiv pentru coronavirus; 234 dintre ei s-au întors în țările lor, iar dintre cei rămași în Grecia 101 sunt vindecați și 164 încă sunt bolnavi.

În Grecia s-au înregistrat marți 196 de cazuri noi de coronavirus, dintre care 20 la persoane testate la frontierele țării. Și un deces. În total, autoritățile elene au raportat până acum 5.942 de cazuri în toată țara, din care 1.503 au legătură cu călătorii în străinătate și 2.885 sunt în legătură cu niște cazuri deja cunoscute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel