Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali, anunţ categoric: "Mă retrag din fotbal!"
WhatsApp
Finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, spune că se retrage din fotbal dacă echipa sa va fi învinsă de „câinii roşii”. În clasamentul din Liga 1, Dinamo ocupă locul 9, cu 31 de puncte, iar FCSB se află pe poziţia a treia, cu 43 de puncte.
Gigi Becali a ținut tot Postul Paștelui, cu speranța ca FCSB să iasă campioană. „Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot”

Meciul dintre Dinamo Bucureşti şi FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00.

În etapa 25 din Liga 1, „câinii roşii” îi vor înfrunta pe cei de la FCSB în marele derby al României. În ultimele cinci partide dintre cele două echipe, au fost patru rezultate de egalitate (1-1, 1-1, 3-3, 2-2) şi o singură dată FCSB s-a impus cu 1-0.

Patronul roş-albaştrilor a declarat că în cazul în care FCSB va pierde în faţa dinamoviştilor, el va renunţa la fotbal.

„Acum, pe bune, dacă ne bate Dinamo, eu, la revedere! Pe mine nu mă va mai interesa, pentru că va însemna că nu mai avem nicio perspectivă. Şi asta nu pentru că ne-ar bate Dinamo, pentru că se poate întâmpla, mai ales că Dinamo este rivala noastră, nume puternic. Nu mai poţi emite atunci pretenţii la titlu, când te bate locul 8 sau 9 din campionat. Nu vreau să o minimalizez pe Dinamo, aşa că nu zic de ei, ci de situaţia în sine. Te bate o echipă de pe locul 9, gata, la revedere, nu mai am ce căuta în fotbal. Dacă Dinamo ne bate şi celelalte echipe de pe lângă noi se impun iar noi, mai apoi, pierdem şi cu Chindia, mai ştii? Să n-ajungem în play-out. Râd eu de Dinamo, dar poate se supără Dumnezeu şi-mi dă peste bot, de mă trezesc acolo”, a spus Gigi Becali la DigiSport, citat de Mediafax.

Becali a lăudat iniţiativa ultraşilor de a se întoarce la echipa patronată de el şi a spus că el însuşi i-a ajutat cu bani pentru a pune la cale o coregrafie: „Mă bucur că revin alături de echipă. Vor face şi o coregrafie. Le-am dat şi eu bani, pentru că aveam sete de galerie. Vă daţi seama, de atâta timp fără galerie. Bine, nu le-am dat bani direct, am cumpărat materiale, pe factură”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel