Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gică Popescu, dezvăluiri cutremurătoare din închisoare. Marcat de moartea tatălui: „Îmi trecea un vânt rece pe la urechi... cel mai straniu moment“
WhatsApp
Gică Popescu a fost invitatul de marți seară al lui Denise Rifai la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, unde a vorbit și despre perioada în care a fost la închisoare și care au fost cele mai grele momente.
Sursa foto: Facebook

Gică Popescu a recunoscut că perioada în care a fost închis l-a dat puternic peste cap, mai ales că momentul a coincis cu decesul tatălui său. El  a povestit în emisiunea moderată de Denise Rifai ce s-a întâmplat imediat după ce s-a întors de la înmormântarea tatălui său.

„Un moment pe care nu o să îl uit niciodată, cum sunt foarte multe momente pe care închid ochii și mi le aduc aminte, fiecare colțișor, fiecare lucru din respectivele camere unde am locuit și, într-adevăr, la Jilava am stat într-o cameră cu lățimea de 1,30 m. Când m-am întors de la înmormântarea tatălui meu, deci am avut 24 de ore la dispoziție permisie, nu înțeleg de ce. (...).

Când am intrat și s-au închis ușile în spatele meu, am mers pe jos până la locul unde era celula unde stăteam, era un vânt rece, trecea așa pe la urechi și aveam o senzație pe care nu o să o uit niciodată. Mergeam alături de polițistul din penitenciar, este cred cel mai straniu și cel mai ciudat moment pe care l-am trăit vreodată, drumul de la poarta închisorii până la cameră, după moartea tatălui meu", a spus Gică Popescu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai". 

„Spun un lucru pe care nu l-am mai spus niciodată public“

 

 

Gică Popescu s-a învinovățit de multe ori pentru decesul tatălui său, afirmând în repetate rânduri că acesta s-a stins din cauza supărării. Deși este un subiect delicat, fostul fotbalist a mărturisit în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" ce s-a întâmplat în noaptea în care tatăl său a murit, dar și ce i-a spus acestuia la mormânt.

„Spun un lucru pe care nu l-am mai spus niciodată public. Tata a murit marți, 13, la ora două noaptea. Îmi aduc aminte că la ora 1 jumătate-2 noaptea, în noaptea de 12 spre 13, la un moment dat, am sărit din pat, m-am speriat. M-am uitat la ceas și era ora 2. Nu știam ce am și eram foarte treaz și puțin speriat. Am încercat să dorm, cred că m-am chinuit o oră- o oră și jumătate și nu știam de ce nu pot să dorm. După care, dimineața, m-am întâlnit cu soția mea și mi-a spus că murise.

Am realizat atunci de ce mă trezisem noaptea. Probabil că noi, copiii cu părinții, avem o legătură anume pe care e greu să ne-o explicăm, dar lucrul acesta l-am trăit în acea noapte. (...). M-am dus singur la mormânt, simțeam nevoia să îi vorbesc ca și cum ar fi în fața mea și stând pe mormântul tatălui meu mi-am descărcat sufletul", a dezvăluit Gică Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel