Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gest șocant al unui român. S-a tăiat cu un cuțit pe piept chiar în fața Primăriei Ploieşti
WhatsApp
Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, în stare de ebrietate a creat panică, luni după-amiază, în centrul municipiului Ploieşti. Individul a mers pe scările de la intrarea în sediul primăriei şi a început să se taie pe piept cu un cuţit.
student cu un cutit la exament

Omul a fost imobolizat de către poliţiştii locali care asigură paza instituţiei.  Tot ei au fost cei care au sunat la 112 pentru a chema întăriri şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă.

Bărbatul care este din Galaţi se stabilise la Ploieşti. Nu are însă un domiciliu declarat şi trăieşte mai mult pe străzi. În urmă cu câteva zile a fost sancţionat de poliţiştii locali pentru că a fost prins consumând băuturi alcoolice pe domeniul public, acesta fiind şi motivul care l-a determinat să facă luni gestul extrem. ”Poliţiştii l-au amendat conform Legii nr. 61/1991, fiind confiscat şi obiectul tăietor- înţepător”, potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, scrie adevarul.ro

Rănile nu au fost grave, fiind vorba mai degrabă doar de câteva zgârieturi pe piept. I s-a acordat primul ajutor de către echipajul de la SAJ Prahova la faţa locului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel