Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
GEST care ȘOCHEAZĂ. Sișu Tudor: Dacă eram în locul lui, o aruncam! Dați-vă-n că*#t!
WhatsApp
Sișu Tudor a reacționat dur, la interviurile DC News, privind un gest pe care mulți așa-ziși influenceri îl fac. 

Sișu Tudor a vorbit, la interviurile DC News, despre faptul că toți suntem îndemnați, în zilele noastre, să învățăm să ne iubim pe noi înșine. 

„Mă iubesc pe mine. În primul rând, am instinct de supraviețuire și e foarte greu să-l suprim. Nu pe mine trebuie să exersez să mă iubesc, ci pe ceilalți. Logic că am grijă de mine! Mănânc, caut să am grijă de mine. Dar cum pot să-i văd pe ceilalți la fel ca pe mine? Cum pot să am grijă de ei la fel?”, a spus Sișu Tudor. 

În continuare, artistul i-a criticat dur pe cei care se laudă pe social media, cu fel de fel de imagini, că au dat de mâncare unui om aflat la nevoie. 

„Ăștia care spun că *am învățat să mă iubesc pe mine, îți garantez că niciodată, în viața lor, n-au avut grijă de alt om, cu adevărat. Că i-a dat unuia o farfurie de supă, asta o chestie elementară. Își pun poze că dau de mâncare unui om... Săracul om care primește pomana, îi fac poze și... Dacă eram în locul lui, o aruncam! Dați-vă-n căc#t”, a declarat Sișu Tudor la interviurile DC News. 

Citește în continuare pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel