Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un șofer român a amenințat cu ciocanul două funcționare care au dispus ridicarea TIR-ului său parcat ilegal
WhatsApp
Un șofer român din Germania a amenințat cu ciocanul două funcționare care au solicitat ridicarea TIR-ului parcat necorespunzător.

Un șofer român s-a enervat teribil atunci când două angajate ale Biroului de Ordine Publică din Schalke au cerut îndepărtarea TIR-ului care era parcat necorespunzător, blocând traficul.

Potrivit unui comunicat al poliției, scena incredibilă s-a petrecut vineri, 9 aprilie, în jurul orei 10.15, atunci când cele două femei au cerut intervenția unei mașini de tractare între Münchener Strasse și Grillo Strasse pentru deblocarea traficului.

Românul s-a enervat și le-a amenințat cu un ciocan

 

Când a realizat ce se întâmplă, șoferul român s-a enervat teribil și s-a manifestat într-un mod cu totul brutal. Ca să nu-i fie luat camionul, care deja era prins de vehiculul de tractare, șoferul le-a amenințat pe cele două funcționare cu un ciocan.

Românul a fost dus la secția de poliție unde a fost identificat, iar pentru fapta sa s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

Întrucât nu are rezidență în Germania, el a fost lăsat să plece din secție numai după plata unei garanții, potrivit Poliției din Gelsenkirchen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel