Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un bărbat a uitat unde şi-a parcat maşina timp de trei săptămâni. Sumă uriașă pentru parcare
WhatsApp
Un bărbat de 62 de ani și fiica lui au vizitat toate parcările din orașul Osnabrück, Grmania  timp de trei săptămâni. Bărbatul își parcase mașina într-una din ele, dar nu a mai reușit să-și amintească exact care din ele. Abia după 3 săptămâni și după ce au solicitat public ajutor mașina a fost găsită.
parcare subterana germania

Bărbatul care locuiește în Bentheim s-a dus în Osnabrück la începutul lunii februarie și a parcat în grabă, într-o parcare subterană, fără să acorde niciun fel de atenție clădirii. „Nici măcar nu mai știu de câte ori am fost la Osnabrück în căutarea mașinii”, a spus fiica bărbatului. Acesta nu avea un tichet de parcare pentru că, spune el, în ziua respectivă automatele de tichete nu funcționau, iar bariera de la parcare era ridicată.

În ziua cu pricina, bărbatul și-a căutat mașina timp de câteva ore și până la urmă a luat un tren ca să ajungă acasă, la 60 de kilometri distanță, relatează Digi24. În centrul orașului Osnabrück sunt cel puțin 15 parcări subterane, așa cum este cea în care parcase bărbatul, dar și alte cel puțin 15 supraetajate, cu nivel subteran.

El și fiica lui le-au colindat pe toate, însă, probabil, au fost încurcați de mașinile mereu în mișcare. Până la urmă, cei doi au lansat un apel în mass media, iar mașina a fost găsită în scurt timp în subsolul unui hotel. Managerul a spus că, în tot acest timp, mașina a adunat taxe de parcare în valoare de 437 de euro, dar având în vedere circumstanțele, renunță la ele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel