Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Șofer român, urmărire ca în filme cu polițiștii pe urme: Mașina poliției și mai multe autoturisme, avariate
WhatsApp
Un control al poliției în Halle an der Saale, duminică seara, s-a încheiat într-o goană sălbatică! Un șofer român a apăsat pedala de accelerație și a plecat, cu poliția pe urme. Mai multe mașini, între care și autospeciala poliției, au fost avariate. 

Potrivit primelor informații, polițiștii din Halle au vrut să verifice un VW Passat albastru închis în zona orașului, în jurul orei 19.00, când șoferul mașinii un cetățean român, a apăsat brusc pedala de accelerație și a fugit.

Cu poliția pe urmele sale, bărbatul a circulat cu mare viteză, s-a izbit de ziduri și de mașini parcate și chiar a lovit o mașină de patrulare.

Passat-ul s-a oprit în cele din urmă în Liebenauer Straße - șoferul și pasagerul - ambii de naționalitate română - au vrut să fugă pe jos. Cu toate acestea, amândoi au fost reținuți de către polițiști la scurt timp. Șoferul de 35 de ani a fost eliberat ulterior după ce românul a fost dus la spital pentru a i se recolta o probă de sânge, deoarece se bănuia că ar fi condus sub influența alcoolului.

Șofer român, urmărire ca în filme cu polițiștii pe urme, în Germania

 

Deocamdată nu este clar de ce a fugit bărbatul de poliție. Pasagerul mașinii, tot un român, fusese deja tratat de poliție ca martor și nu ca suspect la scurt timp după ce cei doi bărbați au fost găsiți.

Ceea ce se cunoaște până la acest moment este că plăcuțele de înmatriculare de pe mașină nu aparțineau vehiculului și nu se știe încă dacă au fost furate de la un alt vehicul.

A fost folosit un câine de detectare a drogurilor, iar vehiculul a fost examinat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel