Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Restricțiile vor rămâne în vigoare și după dezvoltarea unui vaccin
WhatsApp
În Germania, viaţa de zi cu zi se va desfăşura în continuare sub anumite restricţii şi după dezvoltarea unui vaccin eficient împotriva COVID-19. Anunţul a fost făcut astăzi de Institutul Robert Koch (RKI) pentru controlul bolilor, potrivit Agerpres.  
politia_rutiera_germania

Reprezentanţii Institutului Robert Koch cu sediul la Berlin au declarat, într-un document, că, deşi este probabil să existe în circulaţie cel puţin un vaccin eficient până în 2021, este puţin probabil ca acesta să fie disponibil tuturor segmentelor societăţii.

„Anumite modificări aduse vieţii cotidiene – precum menţinerea distanţei, respectarea regulilor de igienă, purtarea măştii, relocarea activităţilor de agrement în aer liber – vor rămâne valabile în viitorul apropiat”, au adăugat reprezentanţii institutului.

Germania a raportat marţi 4.122 de noi cazuri de coronavirus în 24 de ore. Germania a raportat marţi 4.122 de noi cazuri de coronavirus în 24 de ore, conform RKI. Având în vedere creşterea numărului persoanelor infectate cu COVID-19, există numeroase apeluri pentru stabilirea unor reguli unice şi uşor de înţeles în cadrul sistemului descentralizat al Germaniei. „În gestionarea epidemiei de COVID-19, avem nevoie de măsuri limitate temporale şi regionale care sunt adaptate la risc în următoarele săptămâni şi luni”, a declarat preşedintele RKI, Lothar Wieler.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel