Germania: Patru români, acuzați pe nedrept de tâlhărie. Instanța le-a dat DREPTATE
Autor: Narcis Popa pe 14 feb 2020, 10:25 | Internațional

Patru români au fost achitați ieri, 13 februarie, din lipsă de dovezi clare, după ce, în urmă cu ceva timp, ar fi fost suspectați că ar fi jefuit un bărbat în Hechingen, în zona Oberatorplatz.

Patru români au fost achitați ieri, 13 februarie, din lipsă de dovezi clare, după ce, în urmă cu ceva timp, ar fi fost suspectați că ar fi jefuit un bărbat în Hechingen, în zona Oberatorplatz, în parcul din apropierea orangeriilor.

Se pare că suspectul principal, în complicitate cu alți trei români, și-ar fi invitat victima la o bere sau i-ar fi făcut avansuri sexuale, cu scopul de a-l jefui.

Cei patru suspecți au fost judecați și eliberați din lipsă de probe clare. Se pare că în momentul jafului, victima era deja într-o stare avansată de ebrietate, motiv pentru care instanța nu a luat de bună mărturia acesteia.

Instanța susține că este un caz bizar

Cu toate acestea, procurorul Philipp Wissmann a fost dezamăgit de verdictul dat de instanța judecătorească, el cerând inițial pedeapsa cu închisoarea între un an și trei luni și un an și șase luni, fără drept de eliberare condiționată.

Cazul a fost considerat unul suspect și bizar, deoarece la audieri fiecare suspect a declarat altceva, mărturiile acestora nepotrivindu-se, iar victima este cunoscută ca fiind o persoană cu probleme psihologice, iar în momentul respectiv era sub influența băuturilor alcoolice.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri