Germania. Nuntă cu distanțare socială: Mirii pe scena cinematografului, invitații în mașini
Autor: Nicoleta Nicolau pe 7 mai 2020, 10:39 | Lifestyle

Un cinematograf în aer liber din orașul german Dusseldorf a devenit alatarul unde tinerii se căsătoresc acum. Din spatele unui geam din plexiglas, ofițerul stării civile îi căsătorește, iar invitații, din mașini, claxonează de bucurie.

Invitații la ceremonie stau, toți, în mașini și claxonează în semn de bucurie, iar primarul îi declară căsătoriți pe miri din spatele unui paravan de plastic. Trei astfel deceremonii au fost organizate astfel doar într-o zi.

Măsurile de distanțare socială nu permit nici în Germania adunări de persoane, petreceri la restaurant, îmbrățișări și tot ce presupune un astfel de eveniment. Așa că tinerii însurăței au recurs la această ingenioasă soluție pe care Primăria din Dusseldorf s-a gândit să o pună de acum la dispoziția tuturor doritorilor. 

30 de mașini ale familiei și prietenilor s-au adunat  în fața cinematografului drive-in, unde cândva vedeau filme dedragoste. Acum, povestea de iubirea s-a desfășurat nu pe marele ecran, ci pe scena din fața lui. În loc de a aplauda, invitații la nunta altfel au dat concerte de claxon.

„Oricum, suntem cam nebuni. Această nuntă ni se potrivește”, spuse mireasa Janine, potrivit rp-online

Te-ar putea interesa și ....
Lifestyle Vezi toate articolele
Crossuri parteneri