Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Curier român, întâmpinat cu cuțitul de un client nemulțumit: A intervenit Poliția
WhatsApp
Poliția a fost chemată să intervină într-o dispută izbucnită între un curier, de naționalitate română și un destinatar, marți după-amiază, în districtul Passau. Potrivit poliției, se pare că a fost implicat un cuțit.

Un pensionar din Sonnen a comandat bunuri pe internet cu ceva timp în urmă. Când au fost livrate, le-a acceptat, dar a constatat că erau deteriorate. A făcut o reclamație, dar a avut mari probleme cu returnarea. I s-a spus că nu ar fi trebuit să accepte bunurile deteriorate. Acesta a fost sfătuit să verifice bunurile înainte de a le accepta.

 

Curier român, întâmpinat cu cuțitul de un client nemulțumit, în Germania

 

Când curierul, de naționalitate română, a sosit cu noul colet, pensionarul a vrut să verifice conținutul - așa cum se recomandă - înainte de a-l accepta. Cu toate acestea, curierul a refuzat să facă acest lucru și a vrut ca destinatarul să semneze pentru a confirma că a primit bunurile.

Întrucât pensionarul nu a putut deschide coletul cu mâinile goale, a intrat în casă și a luat un cuțit de bucătărie. Între timp, însă, curierul luase deja pachetul înapoi. Însă destinatarul dorea să verifice conținutul pachetului, în timp ce curierul își dorea doar să obțină semnătura pentru a-și putea vedea de drum. 

Disputa a fost amplificată de apariția cuțitului între cele două părți. Cum curierul român nu vorbea decât o germană rudimentară a îngreunat și mai mult lucrurile.

Ofițerii de patrulare au reușit să clarifice problema relativ repede la fața locului. Pensionarul a putut să primească bunurile - nedeteriorate, după cum a arătat controlul. Șoferul a primit semnătura și și-a continuat turul. Iar polițiștii au putut pleca.

 

Trei femei, bătute crunt de un român care s-a dat drept curier Amazon

 

Un alt curier român, de data aceasta din Marea Britanie, a fost recent condamnat la 16 ani de închisoare după ce a bătut cu bestialitate trei femei pe care intenționa să le jefuiască în propria locuință.

Sandel H., un român în vârstă de 36 de ani, s-a dat drept un curier de la Amazon pentru a intra într-o casă pentru a fura. În casa situată în comitatul Bedfordshire locuiau trei femei - o fată de 14 ani, mătușa și bunica ei - care au fost bătute de falsul curier.

După ce i-a verificat identitatea, poliția a descoperit că Sandel H. avea deja un dosar penal pentru infracțiuni sexuale. Potrivit presei britanice, Sandel H. a atacat "o fată de 14 ani, mătușa și bunica acesteia" în încercarea de a fura aparate electrocasnice și bani.

Înainte ca poliția să ajungă la domiciliu, Sandel H. a reușit să fugă din casă când situația a scăpat de sub control. Camerele de supraveghere au reușit să filmeze infracțiunile de jaf și violență comise de bărbat. În scenele înregistrate, falsul curier de la Amazon poate fi văzut cum o aruncă pe bunică la podea și o târăște în bucătărie. Femeia a suferit o hemoragie cerebrală.

De asemenea, copila de 14 ani a fost lovit cu pumnul în față și târât pe podea, provocându-i o fractură la orbită. Mătușa a fost lovită cu pumnul de cinci ori în cap. Sandel H. a fugit apoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel