Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gemeni morți la spitalul din Brașov. Se anunță anchetă de amploare
WhatsApp
Conducerea Spitalului de Pediatrie face verificări în cazul bebelușilor gemeni, în vârstă de două luni și jumătate, care au murit, joi, în Brașov. Cadrele medicale care au avut legătură cu acest caz vor fi audiate. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Brașov, Liviu Muntean, a declarat vineri, corespondentului MEDIAFAX, că tot personalul care s-a ocupat, joi, de cazul bebelușului care a murit la spital va fi audiat.

„Trebuie să ne lămurim de ce. Este o anchetă, o cercetare. Stăm de vorbă cu personalul care s-a ocupat de pacienți. Cel care a ajuns joi era într-o stare bună. A fost adus preventiv, nu a venit că avea o simptomatologie. L-au adus preventiv după ce celălalt bebeluș a murit dimineața. Brusc, la două ore de la internare, a intrat în stop cardiorespirator”, a declarat Muntean.

Potrivit acestuia, nu se știe deocamdată care este cauza morții și se așteaptă rezultatul necropsiei.

Cei doi bebeluși au fost născuți prematur. Au fost internați în cursul lunii februarie din cauza unor afecțiuni respiratorii. Acum, medicii verifică și fișele de atunci.

Procurorii din Rupea au început joi cercetări pentru ucidere din culpă după ce doi gemeni de două luni și jumătate au murit la câteva zile de la externarea din spital. Unul dintre ei a murit acasă, iar al doilea a decedat, joi, la spital.

Reprezentanții Poliției Brașov au transmis, tot joi, că polițiștii au fost sesizați că un copil în vârstă de două luni și două săptămâni a decedat la domiciliul său din localitatea Apața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel