Gabriela Firea, replică pentru ministrul Muncii: "Doamna Alexandru Bau"
Autor: Andreea Cosma pe 21 ian 2020, 14:52 | Politică

Gabriela Firea, nu a ezitat să îi dea replica ministrului Muncii, Violeta Alexandru, după ce aceasta a ironizat-o pe Facebook.

"Doamna Alexandru Bau, de la Munca, ati devenit un bau-bau pentru copii si pensionari! In loc sa va luptati cu premierul si intaiul speculator finantist al tarii pentru banii necesari dublarii alocatiilor si majorarii pensiei minime si a punctului de pensie, va ocupati cu monitorizarea titlurilor din presa si de proteste cu ligheanul.

Nu pentru asta va platesc romanii! Ci pentru a face viata oamenilor mai buna, prin masuri coerente la guvernare. Ati adus austeritate pentru copii si seniori dar nu si pentru sponsorii PNL!#PnlAusteritate #FaraMilaDeCopii#FaraMiladePensionari", a scris Gabriel Firea, pe pagina sa de facebook.

Reacţia vine după ce Violeta Alexandru a postat un colaj de titluri din presă cu mai multe persoane cărora Gabriela Firea le-a făcut plângeri penale de-a lungul timpului, precizând, ironic, că ar trebui să înfiinţeze "o companie municipală de amenințat cu datul în judecată" şi să se concentreze, astfel, pe îndatoririle de la primărie.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri