Gabriela Firea, reacție după ce Traian Băsescu i-a luat apărarea: „Asta e chiar de noaptea minții”
Autor: Loredana Iriciuc pe 25 feb 2020, 13:35 | Politică

Primarul Capitalei Gabriela Firea s-a amuzat, astăzi, într-o conferință de presă, de faptul că fostul președinte Traian Băsescu a „sărit” să o apere atunci când premierul Ludovic Orban a acuzat-o că a montat garduri pentru tramvaie: „Vă dați seama în ce situație sunt? Asta e chiar de noaptea minții”.

Primarul general Gabriela Firea a reamintit, astăzi, în conferința de presă, despre scandalul gardurilor pentru protejarea liniei de tramvai, în contextul intervenției prompte a pompierilor pentru a stinge incendiul din Delta Văcăreștilor.

„Pentru că au putut merge drept, pe linia de tramvai, care nu era ocupată de mașini", a spus Firea.

Firea a spus, amuzată, că a ajuns să fie apărată de Traian Băsescu.

„Nu ați văzut cu gardurile? În loc să se ocupe de coronavirus, domnul Orban se lua la trântă cu gardurile, cu gropile, că el dacă ajunge la Primărie le desființează. A trebuit să sară domnul Băsescu. Vă dați seama în ce situație sunt? Să sară domnul Băsescu să mă apere? Adică asta e chiar de noaptea minții. Dar a sărit pentru că tehnic aveam dreptate și domnul Orban era prin garduri și prin șanțuri, că nu avea dreptate cu ce spunea", a afirmat Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

 

Te-ar putea interesa și ....
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri