Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franţa: Restricţiile din al doilea val epidemic vor fi punctuale. Anunţul premierului
WhatsApp
Eventualele restricţii care vor fi impuse în Franţa în cazul celui de-al doilea val epidemic vor fi punctuale, pentru evitarea efectelor "teribile" asupra activităţilor sociale şi economice, afirmă premierul desemnat, Jean Castex.  
Jean Castex

"S-a spus mereu, în mod prevăzător, că ar trebui să ne pregătim pentru al doilea val al epidemiei", a declarat Jean Castex într-un interviu acordat RMC/BMFTV. 

"Constatările mele sunt că restricţiile absolute au consecinţe teribile (...), de aceea, trebuie să luăm măsuri punctuale. Este rolul statului să pregătească, să anticipeze, coronavirusul este încă acolo", a subliniat Jean Castex. "Eu merg în sensul misiunii care mi-a fost încredinţată, vreau să pregătesc Franţa pentru al doilea val epidemic, dar în primul rând prin menţinerea vieţii, a vieţii economice, a vieţii sociale", a insistat Jean Castex, potrivit cotidianului Le Figaro.

Franţa a impus restricţii stricte de circulaţie în momentul izbucnirii epidemiei de coronavirus. Până în prezent, în Franţa au fost raportate 169.000 de cazuri de coronavirus şi 29.933 de decese, transmite Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel