Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Cinci români, condamnați după ce și-au prostituat soțiile: 175.000 euro trimiși copiilor, în țară
WhatsApp
Cinci români au fost condamnați, ieri, după ce au fost găsiți vinovați că și-au prostituat soțiile în perioada februarie 2018 - iunie 2020, în Meaux, Franța. Femeile câștigau între 5.000 și 7.000 de euro pe lună. Doar doi soți au putut fi arestați și aduși în judecată, ceilalți trei fiind căutați.
Foto ILUSTRATIV

Cinci români au fost în atenția magistraților din instanța penală din Meaux. Au fost bănuiți că și-au prostituat soțiile în perioada februarie 2018 - iunie 2020. Doar doi au fost arestați, ceilalți trei sunt căutați.

În septembrie 2019, un informator anonim a dezvăluit poliției naționale existența acestei rețele de proxenetism. Anchetatorii au mers acolo. Ei au observat venirea tinerelor femei și a multor vizitatori. Întrebați când au plecat, doi dintre ei au confirmat relațiile tarifare oferite în acest apartament.

 

175.000 euro, trimiși în România

 

Datorită unui sistem de ascultare și a geolocalizării telefonice, anchetatorii au înțeles că cei cinci bărbați ofereau serviciile soțiilor lor în toată Franța și nu numai în Meaux. Au câștigat între 5.000 și 7.000 de euro pe lună. Anchetatorii au descoperit, de asemenea, că aproape 175.000 de euro au fost trimiși copiilor lor din România.

În cursul unui control rutier din iunie trecut, poliția a reușit să-i aresteze pe doi dintre ei și să-și intervieze soțiile.

În instanță, soții ar fi explicat că au respectat alegerea soțiilor lor de a se prostitua pentru a-și ajuta familiile. Argumente care nu au convins. Instanța i-a condamnat la 36 și 42 de luni de închisoare. Cei trei inculpați care sunt căutați au fost condamnați la 24 de luni și a fost emis un mandat de arestare împotriva lor.

Cei cinci români vor trebui, de asemenea, să plătească o amendă de 10.000 EUR și li se interzice să rămână în Franța.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel