Franţa. Ambasada Românei, videoconferinţă despre drepturile salariaților și ale persoanelor care își caută un loc de muncă
Autor: Nicoleta Baciu pe 30 iun 2020, 10:58 | Social

franta_turnul_eiffel

Ambasada Românei, în cooperare cu Serviciul Public Francez pentru Ocuparea Forței de Muncă (Pole Emploi), organizează joi, 2 iulie, la 18.00 (ora locală) o videoconferinţă despre drepturile salariaților și ale persoanelor care își caută un loc de muncă În Franţa.

 

Interlocutori sunt Oana Palade, consilier în cadrul Direcției regionale Pole Emploi Auvergne Rhone-Alpes, și Roxana Iliescu, atașat pe probleme de muncă și sociale în cadrul Ambasadei.

Printre subiectele abordate se vor afla: modul în care poate fi găsit un loc de muncă (și cum se face înscrierea în baza de date a Serviciului public pentru ocuparea forței de muncă); înscrierea pentru reconversie profesională; condițiile de acordare a indemnizației de șomaj.

Dacă sunteți interesați să participați la videoconferință (se va desfășura prin aplicația Zoom), sunteţi rugaţi să trimiteți un e-mail pe adresa  ambasadei până joi, 2 iulie a.c., la 12.00.

 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri