Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
EXCLUSIV. Român dispărut după ce i s-a făcut rău în microbuz, la frontiera Franța-UK. Familia, disperată: „Nu știm absolut nimic de o săptămână!”
WhatsApp
Ioan Filip, în vârstă de 50 de ani, este căutat cu disperare de familie după ce a plecat în data de 11 septembrie din România în Anglia, la muncă. 

Ioan, originar din Rotbav, județul Brașov, a plecat cu un microbuz în data de 11 septembrie spre Anglia, la muncă. Însă, la un control la vama Calais, Franța, românului i s-a făcut rău suferind o criză de epilepsie. Potrivit mărturiilor șoferului microbuzului cu care călătorea, Ioan a fost preluat de o Ambulanță.

„A plecat pe data de 11 septembrie din România cu intenția de a ajunge în Anglia la muncă. În Franța, la frontiera cu Anglia la euro tunel Calais, a făcut o criză de epilepsie. De acolo l-au preluat cei de la Ambulanță, iar de atunci nu mai știm absolut nimic despre el”, a povestit Alexandra Filip, fiica lui Ioan, pentru StiriDiaspora.ro.

 

„Telefonul a sunat o singura dată și s-a închis”

 

Fiica bărbatului spune că avea la el un ghiozdan și că ultima dată a vorbit cu tatăl ei înainte să plece din țară.

„Avea telefonul, am încercat sa sunam pe el dar nimic... I-am reîncărcat cartela, am activat roamingul, după am sunat. A sunat o singura dată și s-a închis. Avea buletinul, bani mulți nu cred ca avea la el. Ultima data am vorbit eu cu el în jur de ora 10 - 11 dimineața atunci aștepta autobuzul sa plece”, a mai povestit Alexandra. 

 

Familia își pune toate speranțele în autorități și în toți românii

 

Alexandra spune că încă a anunțat autoritățile și a fost la Poliție pentru a da declarații

Familia își pune toate speranțele în autorități și în toți românii care l-au văzut sau care l-ar putea vedea. 

„Vrem doar să îl găsim sa îl aducem acasă”, transmite fiica lui Ioan. 

Pentru orice informație, oricât de mică ar fi, puteți să scrieți un mesaj pe pagina de Facebook StiriDiaspora, iar noi vom transmite familiei.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel