Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
FRANȚA. Prostituată româncă ÎNCHISĂ pentru că și-a OTRĂVIT un client darnic, apoi i-a jefuit apartamentul
WhatsApp
O româncă de 23 de ani, care își vindea trupul în Franța, a păcălit un client fidel de-al său că are nevoie de 6.000 de euro pentru a-și salva mama de la moarte. Pentru a-și arăta „recunoștința“ față de bărbatul generos, românca l-a otrăvit, apoi i-a jefuit casa cât el se punea pe picioare, în spital.
Italia. Româncă postituată, amenințată cu un ciob de sticlă și jefuită de toți banii. Un marocan de 20 de ani a fost arestat

O tânără prostituată româncă a fost condamnată la un an de închisoare pentru că a încercat să otrăvească unul dintre clienții ei. Bărbatul venea regulat să o vadă la Lyon. Aceasta a reușit să îl păcălească pe clientul ei fidel să îi dea 6.000 de euro pentru că mama ei ar fi fost grav bolnavă.

În timpul întâlnirilor, tânăra româncă își seducea prada, apoi profita de slăbiciunea lui, făcându-l să creadă că are nevoie de bani pentru a o ajuta pe mama ei, rămasă în România, pentru a o opera pe inimă.

Clientul, un francez de 40 de ani, îi lăsase 6.000 de euro pentru a o ajuta pe tânără să își salveze mama, potrivit Le Dauphiné Libéré. Pentru a-și arăta recunoștința, tânăra l-a invitat pe acesta la un restaurant. Însă, în timpul mesei, bărbatul a îneput să se simtă brusc rău și a leșinat. Medicii care au fost chemați la fața locului l-au transportat la spital, unde a avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale pentru a se pune pe picioare.  

Analizele au relevat apoi că ingerase un medicament pentru schizofrenie, incompatibil cu tratamentul pe care el îl lua în mod constant, combinație care aproape că i-a fost fatală. Uimit, bărbatul a petrecut apoi patru zile la spital făcând investigații, iar apoi a depus o plângere împotriva prostituatei românce de 23 de ani pentru tentativă de omor.

Mai mult, se pare că în timp ce bărbatul era în spital, ajutată de un alt complice, femeia a jefuit și apartamentul clientului său, potrivit letempstg.com

Tănăra româncă și-a aflat, recent, pedeapsa și după ce va ispăși un an în spatele gratiilor va fi expulzată, fără a mai avea dreptul să revină vreodată în Franța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel