Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fosta soție a primarului care și-a umilit fiica dezbrăcată, reacționează: „Ea NU a fost afectată de acest incident“
WhatsApp
Fosta soție a primarului Traian Ogâgău, care și-a umilit fiica dezbrăcată, sare în apărarea tatălui micuței. Femeia susține că fiica nu a fost afectată de „acest incident de familie” și spune că totul este o acțiune de denigrare a adversarilor politici ai primarului,  în campania electorală pentru alegerile locale.

Fosta soție a primarului a publicat mesajul pe pagina personală de Facebook, postare pe care a preluat-o apoi și primarul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău. Femeia spune că fiica ei nu a fost afectată de faptul că a fost umilită de tată, care a pus-o să stea dezbrăcată cu fața la perete și cu mâinile ridicate, pentru a o forța să își ceară scuze. 

Totuși, în spațiul public au apărut astăzi alte înregistrări, de data aceasta audio, în care edilul își agresează verbal copiii, într-un acces de furie necontrolată, eveniment la care se pare că ar fi fost prezentă și femeia și căreia fostul soț îi adresa un potop de înjurături şi ameninţări greu de redat.

Citește și: Noi înregistrări scandaloase cu primarul care-și hărțuiește fiica: „Nu mai plânge, că te bate și mai tare!“

„Oameni buni, mă simt nevoită să va transmit aici câteva gânduri având în vedere situația iesita de sub control în care a ajuns familia mea în condițiile unei campanii electorale lipsită de umanitate. Va rog să va limitați judecățile și datul cu părerea în spațiul online fără să cunoașteți situația și contextul.

Asta este o remarcă valabilă în general, din care toți trebuie să învățăm…ce este cel mai important în situația noastră este că Traiana este bine, ea nu a fost afectată de acest incident din familie așa cum se vehiculează, atât eu cât și tatăl ei, am discutat cu ea și avem grijă că acest incident să nu aibă repercusiuni în viață ei.

Acum eu va rog să țineți cont de asta și să nu mai dați crezare la tot ce se publică scos din context și fără să cunoașteți omul și situația. Este inadmisibil să promovezi acest video, să te folosești de un copil în campanie, scopul fiind denigrarea părintelui. În ciuda a ceea ce ați făcut va asigur de un lucru, cei trei minunați copii ai noștri au parte de toată iubirea și grijă pe care eu și Traian putem să le-o oferim

(...)“, a scris femeia în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel