Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fost ministru al Educației, în partidul lui Dragnea: „Te asteaptā cu multā speranță toți“
WhatsApp
 Fostul ministru al Educației Liviu Marian Pop s-a înscris în Alianța Pentru Patrie. El va coordona organizația din Sectorul 1 al Capitalei. „Bine ai venit, Liviu”, scrie pe Facebook Codrin Ștefănescu.

„Eu cred ca Liviu Pop a fost un excelent ministru! (...) De astăzi s-a alăturat echipei APP și va coordona organizația sectorului 1! Bine ai venit, Liviu! Te asteaptā cu multā speranță toți cei care acum strâng semnături pentru demiterea Clotildei și a găștii ei de acolo! Să nu-i dezamăgești”, anunță Codrin Ștefănescu.

El afirmă că Liviu Marian Pop „a aplicat punctual programul de guvernare lansat atunci de Liviu Dragnea”.

„Adică majorarea salariilor profesorilor și a întregului personal din învățământ, promovarea proiectului CRED - pentru formarea cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, adicā a peste 55.000 de profesori, reintroducerea titularizării in sistemul de învățământ”, adaugă Ștefănescu.

Fost ministru al Educației, în partidul lui Dragnea

 

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a anunțat pe 19 septembrie că susține o formațiune recent înființată în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Se numește Alianța pentru Patrie, pentru acest partid voi face foarte multe lucruri, a declarat Dragnea, la Realitatea Plus.

Mai mult, fostul șef al PSD  a declarat, joi seara, că Alianţa Pentru Patrie, proiect politic pe care îl susține, dar al cărei membru încă nu este, după cum a susţinut, are deja peste 80.000 de membri, fiind constituite deja organizaţii în 35 de judeţe și în 17 țări.

Întrebat dacă este membru al Alianţei Pentru Patrie, fostul lider social-democrat a răspuns negativ.

″Încă nu, dar susţin cu tărie acest partid, pentru că este un partid în care, din fericire sau din păcate, este singurul în care am încredere că poate renaşte România. România astăzi, şi nu numai astăzi, de vreo doi ani şi ceva, este condusă după nişte planuri care nu sunt ale ei. Şi e captivă în continuare într-o spirală a laşităţii şi incompetenţei, care face ca economia şi societatea să se degradeze continuu. Este un partid care, trebuie să recunosc, m-a surprins plăcut”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a afirmat că el crede “foarte mult” în acest partid. ″Îl voi susţine cu toată priceperea mea şi le voi pune la dispoziţie atât un manifest politic, cât şi o sumă de direcţii de acţiune pentru un viitor program de guvernare românesc, naţional şi românesc, nu naţionalist, nu şovin, naţional şi românesc, bazat pe patriotism economic”, a subliniat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel