Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Forumul Economic Mondial, amânat din cauza pandemiei
WhatsApp

Forumul de la Davos este cel mai recent dintr-o serie de evenimente economice, culturale și sportive majore din Elveția, care sunt afectate de pandemia COVID-19.

Nu este clar când sau unde va avea loc următorul Forum Economic Mondial. Potrivit comunicatului de presă emis de organizație se menționează că mai multe detalii se vor oferi "imediat ce suntem siguri că toate condițiile sunt îndeplinite pentru a garanta sănătatea și siguranța participanților și a comunității gazdă"

În iunie, organizatorii au anunțat că noua ediție din ianuarie 2021 va avea loc sub sloganul „The Great Reboot” (Marea repornire) și sub o nouă formulă, hibridă, la care se dorea mai puțini participanți decât de obicei și cu o conexiuni virtuale în 400 de orașe din lume. "Decizia nu a fost ușoară, deoarece nevoia liderilor mondiali de a se reuni pentru a trasa o cale comună spre redresare și pentru a modela„ Marea repornire" în epoca post-COVID-19 este convingătoare", a mai menționat WEF.

O altă problemă remarcată de organizația non-profit cu sediul la Geneva și finanțată prin comisioane plătite de membrii săi constată în faptul că la eveniment se contribuie cu zeci de milioane de franci în fiecare an la orașul alpin Davos și la economia elvețiană în ansamblu, o mare parte din veniturile multor hoteluri și restaurante depind de fluxul anual de participanți la Forum, precizează site-ul swissinfo.ch.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel