Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Iordache rămâne președinte la Consiliul Legistativ, cu încuviințarea CCR: Contestațiile PNL și USR, respinse
WhatsApp
Curtea Constituțională a României a respins sesizările PNL și USR referitoare la numirea lui Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ.
Sursa foto: captură Digi 24

Judecătorii constituționaliști au respins sesizările PNL și USR referitoare la neconstituționalitatea hotărârilor privind numirea lui Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ și lui George Edward Dircă în funcția de președinte al Secției de evidență oficială a legislației și documentare a Consiliului Legislativ, potrivit unor surse politice.

„Subsemnatul Florin Iordache că aduc la cunoștiință că începând cu data de 09.11.2020 am depus jurământul în funcția de Președinte aș Consiliului Legislativ”, se arăta într-o notificare a lui Florin Iordache trimisă conducerii Camerei Deputaților.

Fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, a fost votat la sfârșitul lunii octombrie președinte al Consiliului Legislativ. Iordache a obținut mai multe voturi decât fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean.

Liderii PNL și USR s-au acuzat reciproc că au votat numirea lui Iordache la conducerea Consiliului Legislativ, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel