Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîţu: „Nu vor fi introduse noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor”
WhatsApp
Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat, luni, la Timişoara, că nu vor fi introduse noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor, iar cele existente nu vor creşte.
gov.ro

De asemenea, a precizat că programul de guvernare al PNL este bazat pe dezvoltare şi investiţii şi nu pe creşterea taxelor.

Totodată, Cîţu a declarat că 320.000 de clienţi ai băncilor şi-au amânat ratele, însă o parte dintre aceştia au început deja să şi le plătească.

„PNL nu introduce taxe, nu va introduce taxe nici anul următor. Orice ar spune propaganda plătită a socialistilor despre noi, nu introducem taxe, din contră. Cea mai mare dovadă că nu introducem taxe este că am început anul cu eliminarea taxelor impuse de sociaşişti. Am eliminat supraacciza la carburant, preţul la combustibil a scăzut imediat şi sunt oameni din Parlamentul României care ar fi trebuit să îşi dea demisia pentru că erau peste tot şi puneau pariu că nu se va întâmpla aşa ceva, am eliminat acea măsură nenorocită, supraimpozitarea contractelor part time. Am eliminat TVA defalcate şi am eliminat acea Ordonanţă 14”, a declarat Florin Cîţu, la Timişoara, în cadrul ueni conferinţe de presă care a avut loc luni la sediul PNL Timiş.

 

Florin Cîțu: „Eliminăm taxe!”

 

Ministrul a precizat că vor fi eliminate unele taxe şi că se va introduce factura electronică.

„Este foarte important, nu introducem taxe, nu le creştem pe cele care le avem, din contră, eliminăm taxe. Bugetul, pe partea de venituri, estimăm că vom avea în primă lectură sau vom aproba şi oronanta care va fundamenta introducerea facturii electronice din România care va elimina evaziunea. Italia este ţara care a avut succes. Celelalte sisteme nu neapărat aduc bani la buget, dar fac mai simplă relaţia ANAF cu contribuabilul. Vrem să reducem cozile şi să introducem plata cu clickul. Pentru anul viitor sunt 3 obiective mari la constructia bugetului: sănătatea, investiţiile şi independenţa financiară a României”, a mai declarat Florin Cîţu.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel