Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fiul Sorinei Pintea: "O parte din mită a ajuns la Liviu Pop, mi-a zis denunțătorul"
WhatsApp
Fiul Sorinei Pintea susține că s-a întâlnit astăzi cu denunțătorul mamei sale. Acesta i-ar fi spus că banii i-ar fi dat în urma unei înțelegeri pe care a avut-o cu senatorul Liviu Pop. Totodată, denunțătorul ar fi menționat că ar mai fi dat și alte tranșe de bani care au ajuns la Liviu Pop. 

"Am fost sunat la 8:53 de domnul senator Liviu Marian Pop și mi-a zis că trebuie să mă duc să mă întâlnesc obligatoriu cu cineva, că este urgent. M-am întâlnit cu un domn cu părul grizonat care mi-a spus că urmează să se întâlnească cu (...) și apoi vine la mine. Au trecut 15 minute și a venit la mine. Mi-a spus că 'procurorii nu știu despre alte sume de bani'. Eu am întrebat 'care sume de bani?' El mi-a răspuns că 'a mai fost o sumă de 140 000 euro pe care i-am dat lui Liviu Marian Pop care să-i dea lui maica-ta și au mai fost două tranșe de 5000 euro pe care i le-am dat lui Liviu Marian Pop să i le dea mamei tale, dar că nu știu dacă au ajuns la mama ta'. Am întrebat dacă a cerut cineva bani și mi-a răspuns că nu, că a avut înțelegere cu Liviu Pop. L-am întrebat cine e și mi-a răspuns că 'eu sunt denunțătorul'. Atunci m-am speriat și i-am spus că nu mai am ce să vorbesc cu el și am plecat de acolo. Pe urmă m-a sunat Liviu Marian Pop o dată și mi-a trimis mesaj cu semnul întrebării, am și dovadă", a povestit fiul Sorinei Pintea.

Ulterior Ionuț Pintea a venit cu noi precizări, spunând că a uitat să menționeze un aspect foarte important din cauza stresului.

"Am uitat sa vă povestesc încă ceva. Este un update, am uitat să menționez ceva din cauza stresului. Denunțătorul mi-a spus că el a fost prins în parcarea unei bănci din București în momentul în care a luat banii, a fost cablat și nu a putut să atenționeze pe cineva în legătură cu ce se întâmplă. Mi-a povestit că denunțul a fost făcut în baza flagrantului pe care procurorii i l-au făcut în București," a mai povestit acesta.

Reacția lui Liviu Pop

Într-o declarație pentru Antena 3, Liviu Pop a negat toate acuzațiile.

"Nu am avut niciodată în viața mea vreo discuție de acest gen cu doamna Sorina Pintea. Nu am vorbit niciodată subiectul acesta, niciodată în viața mea. Am vorbit cu fiul Sorinei Pintea să văd cum este, nimic altceva. Cine mă cunoaște, știe ca nu mă ocup cu așa ceva. Nu am discutat în viața vieților mele așa ceva. Acum se vrea ca fiind prieten cu ea, să se ajungă la mine. Eu nu mă ocup cu prostii de-astea. Sunt șocat când aud ce se întâmplă. Eu îl știu bine pe Ionuț, este o fire mai energică. Nu știu ce caută numele meu în această ecuație, în acest caz," a spus Marian Pop.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel