Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fiul Luminiţei Anghel, BĂTUT cu bestialitate în propria casă. L-au lăsat plin de SÂNGE după ce i-au aruncat totul pe geam
WhatsApp
David Puşcaş, fiul adoptiv al artistei luminiţa Anghel, a trecut printr-o traumă în această seară, după ce a fost bătut în propria casă de doi cunoscuţi.

Se pare că băiatul îi cunoaşte pe agresori, unul dintre ei fiind un prieten. Totul ar fi pornit de la o discuţie care a degenerat în violenţă.

"Scriu aici cu o situatie extrem de delicata.in primul rand vreau sa anunt ca nu mai am telefon. Aveam un interviu de job si sa ajung la un prieten.Situatia a fost in felul urmator. eu mi am expus o parere sincera despre Robert reamzy la un prieten comun. acest prieten pentru ca asa il consideram plecase de la mine si dupa 20 de minute imi scrie intrebandu ma daca mai sunt acasa , evident i scriu ca da si oricum eu trebuia sa plec asa ca ieseam impreuna. Acesta defap era cu Robert care prob il stiti de la vocea , au intrat la mine in casa si de acolo a inceput totul . Robert incepuse sa imi reproseze ce am zis de el si sa devina agresiv a inceput sa imi arunce toaee farfuriile paharele ghiozdanul cu portofelu pe geam eu rugandul sa iasa din casa mea apoi a sarit cu pumnii ma calcat cu bocancii pe picior mia zdrobit telefonul si sunt lovit la cap si la ochi. nu stiu cum sa anunt autoritatile sunt efeciiv socat o sa ma duc acum la vecini sa cer ajutor pentru ca ma amenintat ca se va intoarce. vreau sa se stie ca e un om periculos si mai les felul in care ma atacat si eram efectiv fara aparare putea sa ma omoare in casa", a scris tânărul, pe pagina sa de Facebook, unde a ataşat şi câteva poze realizate cu aparatul de fotografiat, potrivit comentariilor lăsate sub postare.

sursa foto: Facebook

sursa foto: Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel