Firea dezvăluie ce s-a întâmplat în noaptea alegerilor: "Soțul meu l-a sunat pe Orban"
Autor: Liviu Ludovic pe 29 sep 2020, 10:26 | Politică

Sursa foto: captură Antena 3

Gabriela Firea a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea alegerilor locale. Florin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban pentru a-i cere explicații cu privire la mesajele transmise de PNL în campania electorală. 

"Am obţinut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea. S-a spus că am o caracatiţă. Eu vreau să văd caracatiţa, când va ajunge domnul Dan. Va chema caracatiţa la şedinţă. Nu există o caracatiţă. Acelea au fost minciuni de campanie.

Soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat. L-a întrebat dacă e convins că a făcut bine și dacă pentru bucureșteni e mai bine să fie domnul Dan, față de mine? Toți adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă. Domnul Orban a spus: 'Măi Florine, erau declarații politice!".

Ok, dacă în cadrul unor declarații politice pot să demolezi un om și poți să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară!", a declarat Gabriela Firea, marți dimineață.

 

  

Te-ar putea interesa și ....
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri