Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Finul lui Emi Pian: „Nu ne răzbunăm, cum se aude. Poliţia să-şi facă datoria, dar să nu facă ură de rasă”
WhatsApp
Finul interlopului Emi Pian, ucis zilele trecute de un individ dintr-o grupare rivală, a spus, joi, că ei nu au un plan de răzbunare, aşa cum se aude, iar Poliţia să-şi facă datoria. 
Sursa foto: captură România TV

Ruda lui Pian a mai cerut ca poliţiştii să nu facă "ură de rasă" şi să-i lase să-şi plângă mortul. În ce priveşte regulile de protecţie din pandemie, finul lui Pian a spus că ei nu pot purta mască la gură "ca nişte câini" şi, în plus, nu crede în existenţa virusului.

 

Finul lui Pian: Nu ne răzbunăm, dar Poliţia să nu facă ură de rasă

 

„Noi ne-am speriat când am văzut atâta forţă de poliţie, nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi şi să nu lase lumea să vină să-l vadă, să putem să stăm la priveghi. 

Ne-a şocat câtă poliţie vine, nu a fost scandal, nu o să fie scandal cum se spune, că ne răzbunăm, că ne batem, că ne tăiem. Niciodată! Ne pare rău, am plâns, am urlat, cu masca la gură nu putem, că nu suntem câini. Suntem şi noi nişte oameni, nu suntem bolnavi, aşa ceva nu există, nu cred în aşa ceva. Avem şi noi copii, câte 5-6 nepoţi.

Suntem foarte îndureraţi, Poliţia trebuie să-şi facă datoria, nu ne punem contra la Poliţie, dar şi Poliţia trebuie să ne lase, să nu facă ură de rasă”, este mesajul transmis joi, de finul lui Emi Pian, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel