Fifor, despre demersul membrilor CSM privind înregistrările cu Dăncilă: „Mă așteptam să se supere pe Iohannis”
Autor: Loredana Iriciuc pe 9 oct 2019, 13:42 | Politică

Sursa foto: captură Antena 3

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, nu vrea să comenteze afirmațiile făcute de Viorica Dăncilă la o ședință cu parlamentarii, potrivit unor înregistrări apărute în spațiul public, pe motiv că nu a participat la acea șadință, dar îi atacă pe cei 7 membri ai CSM care au cerut sesizarea Curții Constituționale în cazul premierului. El spune că se aștepta ca CSM "să se supere foarte tare" atunci când președintele Klaus Iohannis a cerut demisia șefului DIICOT.

Fifor a susținut că nu știe ce a afirmat Viorica Dăncilă la ședința cu parlamentarii PSD pentru că el nu a participat.

„De dosare penale se ocupă cine are preocuparea asta. Nu știu”, a afirmat Fifor întrebat despre afirmațiile premierului privind dosarele penale și secția specială, scrie HotNews.ro.

Citește și Membrii CSM cer sesizarea CCR după înregistrările PSD: „Dăncilă știrbește independența judecătorilor"

El spune că se aștepta ca CSM „să se supere foarte tare” atunci când președintele Klaus Iohannis a cerut demisia șefului DIICOT: „Mă așteptam ca SCM să se supere foarte tare când președintele Iohannis a ieșit și a cerut demisia unui șef de parchet. Nu am văzut nicio reacție a CSM atunci. Ca președinte nu poți încalca modul de înfăptuire a justiției spunând cine să plece și cine nu”.

 

Te-ar putea interesa și ....
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri