Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Femeie dispărută în canion în 2020, găsită în viață în mod miraculos: a mâncat iarbă și a băut apă dintr-un râu din apropiere
WhatsApp
O femeie din Utah care a dispărut în noiembrie anul trecut a fost găsită în viață într-un cort de camping în Diamond Fork Canyon. 

Femeia de 47 de ani - a cărei identitate nu a fost încă dezvăluită - a supraviețuit mai mult de cinci luni după ce a mâncat iarbă și mușchi vegetal și a băut apă dintr-un râu din apropiere. Dispariția sa a fost raportată pentru prima dată de angajații serviciului forestier din SUA care se pregăteau pentru închiderea sezonieră a canionului și i-au găsit mașina abandonată într-o parcare.

Autoritățile au găsit-o pe femeie duminică în timpul unui survol aerian în zonă, în speranța că vor găsi dovezi că este încă în viață. Femeia avea doar o cantitate mică de mâncare și a spus că a supraviețuit mâncând iarbă și bând apă dintr-un râu din apropiere. Spencer Cannon, șeriful statului Utah, a adăugat că femeia nu avea răni fizice, dar că, în momentul găsirii era„era slabă și subponderală. 

Femeia a fost dusă la spital. Potrivit primelor analize și primelor întrebări la care a răspuns, femeia nu ar avea o familie și ar fi primit și mâncare de la niște turiști pe care i-a întâlnit. Prin urmare, este posibil să fi ales în mod conștient să petreacă aceste luni izolată: "Suntem convinși că ea însăși a decis să rămână în zonă. De asemenea, evaluăm problemele de sănătate mintală preexistente descoperirii. Mulți oameni nu ar alege să trăiască în aceleași condiții," a mai spus șeriful.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel