Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Femeia dezbrăcată care a atacat-o pe Mirela Vaida, prinsă de poliţişti
WhatsApp
O persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat, miercuri, la 112, faptul că o femeie complet dezbrăcată a spart geamurile unui platou de filmare.
Mirela Vaida în lacrimi, după ce femeia dezbrăcată a atacat din nou platoul Acces Direct (Sursa: Antena 1)

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 4, care au imobilizat-o şi transportat-o la sediul subunităţii de poliţie. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri.

Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept.

Citeşte şi: Video. Mirela Vaida, ATACATĂ din nou în studioul Acces Direct de aceeași femeie de acum o lună. A izbucnit în lacrimi

Pe data de 19 martie, persoana în cauză a pătruns în sediul aceluiaşi post de televiziune şi a aruncat cu un obiect dur spre prezentatoarea emisiunii, care se afla în transmisie directă, susţin poliţiştii.

"În urma cercetărilor efectuate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a formulat propunere de internare nevoluntară a persoanei în cauză, dosarul fiind în prezent la Judecătoria Sectorului 1", arată sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel