Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Farmacistul care a distrus 500 de doze de vaccin anti-covid mărturisește: „Există o conspirație!“. Riscă 20 de ani de închisoare
WhatsApp
Un farmacist american a fost de acord pledat vinovat după e a distrus aproape 600 de doze de vaccin anti-Covid, deoarece credea că dozele ar putea „deteriora ADN-ul oamenilor”. El admite că a crezut că toată pandemia „este o conspirație“. 

Steven Brandenburg, un farmacist în vârstă de 46 de ani, este acuzat că, în decembrie, a scos 57 de flacoane de 570 de doze de vaccin Moderna din camera frigorifică din Grafton, Wisconsin. Fără refrigerare, vaccinul devine ineficient. Brandenburg riscă acum cu 20 de ani de închisoare și o amendă de 250.000 de dolari.

Procurorul din Wisconsin a declarat că Brandenburg "a semnat un acord de recunoaștere vinovăției privind încercarea de a face sute de doze de vaccin Covid-19 ineficiente" . El a fost acuzat „de două acuzații de tentativă de manipulare a produselor de consum, punând alte persoane în pericol de moarte sau vătămare corporală”. 

Farmacistul recunoaște că „a crezut în diferite teorii ale conspirației”

 

Farmacistul a recunoscut că „a crezut în diferite teorii ale conspirației” și a spus că este „sceptic în ceea ce privește vaccinurile în general și vaccinul Moderna în special” .

Brandenburg ar fi manipulat fiolele în timpul a două schimburi consecutive de noapte în farmacie la sfârșitul lunii decembrie, când a scos flacoanele din frigider timp câteva ore înainte de a le pune la loc.  57 de persoane primiseră vaccinul din acele flacoane înainte de a fi descoperită fapta sa. „Farmaciștii sunt printre cei mai de încredere profesioniști" , a declarat agentul special al FBI, Robert Hughes, citează Il Messagero.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel