Fanii Dianei Șoșoacă, delir după excluderea din AUR: "Prințesă războinică, vei rămâne mereu în istorie!"
Autor: Liviu Ludovic pe 10 feb 2021, 19:44 | Politică

senatoarea_diana_sosoaca

După excluderea din AUR, fanii Dianei Șoșoacă i-au trimis mesaje de încurajare pe Facebook. În timp ce unii o asemeană cu o "prințesă războinică", alții îi spun că este "forța poporului românesc".

Vestea că Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR i-a luat prin surprindere pe fanii senatoarei, care s-au înghesuit să-i trimită mesaje de încurajare pe pagina de Facebook.

"Doamna senator, prințesa războinică va rămâne veșnic în istoria României! Și sunt convins că va face și istorie pentru poporul român!"

"Părerea mea e că fără Șosoacă AUR va cădea"

Rusine din partea lor! Datorita dumneavoastra sunt unde sunt. Va pup si va indragesc mult!"

"Aur a intrat în parlament datorită dv. Sa le fie rușine"

"AUR pentru oameni inseamna Diana Sosoaca"

Acestea sunt doar câteva din mesajele care au umplut pagina de Facebook a senatoarei AUR.

Diana Șoșoacă, exclusă din AUR. Decizia a fost luată miercuri seară

 

Una dintre cele mai cunoscute voci din AUR, Diana Șoșoacă, a fost exclusă din partid, a confirmat, miercuri, la Antena 3, deputatul Dan Tănasă.

„Din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român”, a spus deputatul AUR, care a confirmat că excluderea senatorului Diana Șoșoacă a fost o decizie luată de forurile de conducere ale partidului.

„Domnul Tîrziu și domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri”, a mai spus Dan Tănasă.

Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri