Familia preotului englez căsătorit cu un român, sare la gâtul tânărului văduv: „Este un vânător de avere. Mi-a jefuit fratele“
Autor: Nicoleta Nicolau pe 7 iun 2020, 18:06 | Monden

Philip Clements, vicarul care s-a căsătorit cu fotomodelul român Florin Marin, cu 55 de ani mai tânăr, a decedat săptămâna trecută la București. Familia octogenarului âl atacă dur pe tânărul văduv român și îl acuză că voia doar averea fostului preot, care se ridică la peste 280.000 de euro.

Românul care a moștenit peste 280.000 de euro în urma morții iubitului său, fostul vicar englez Philip Clements în vârstă de 81 de ani, este atacat dur de familia bătrânului.

„Este un vânător de avere. I-am zis de la început. De ce ar fi interesat un tinerel de un bătrân de 81 de ani? Mi-a jefuit fratele!”, a spus Tony Clements, potrivit Daily Mail.

Românul a fost atacat și de celălalt frate al fostului vicar, Brian Clements. „Florin e o lipitoare și a primit ce și-a dorit mereu”, a spus Brian. „Omul este o dizgrație. I-am spus lui Anthony de multe ori. Ceea ce s-a întâmplat vorbește de la sine“, a adăugat bărbatul.

Avere de peste este 280.000 de euro

 

Florin s-a apărat, însă, menționând că l-a iubit foarte mult pe vicar și că acesta nu și-ar fi dorit să fie nefericit. „Dragii mei, nu e vina mea că mi-a lăsat acești bani”, a spus Florin.

Florin Marin, în vârstă de 27 de ani, a moștenit 150.000 de lire de pe urma unei asigurări de viață și o casă 100.000 de lire. De asemenea, el va beneficia de o pensie lunară de 2.000 de lire de pe urma soțului care a încetat din viață la 81 de ani. Fostul vicar a murit singur într-un spital din București, din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

Te-ar putea interesa și ....
Monden Vezi toate articolele
Crossuri parteneri