Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
EXCLUSIV - Marian Ceaușescu DEZVĂLUIE ce a pățit la poliție: "M-au LOVIT, mi-au spus că-s JAVRĂ"
WhatsApp
Protestatarul Marian Ceauşescu a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru ŞtiriDiaspora.ro, despre episodul de ieri de la sediul PSD, în care a fost ridicat de poliţişti şi dus la secţie. 

Presa a relatat că protestatarul a forţat intrarea în curtea sedilui PSD, în timpul şedinţei CEx a partidului. Acesta ne-a povestit ce a făcut încât să fie dus la secţie.

"Eram la PSD şi am întrebat-o pe doamna Dăncilă cum poate să pună una care a făcut parte din Partidul Comunist, una care a avut probleme cu legea, comisar european, pe doamna Rovana Plumb.

Am strigat mai tare şi i-am pus apoi o întrebare domnului Fifor. L-am întrebat cum poate să pună ca şef al Jandarmeriei pe unul care în '89 a fost contra revoluţionarilor.

Au venit la mine să mă legitimeze. (...) Am înţeles că au fost chemaţi de la PSD", a spus Marian Ceauşescu, pentru ştiriDiaspora.ro.

 

"M-au agresat. Depun plângere"

 

Protestatarul ne-a dezvăluit că a fost bătut de poliţişti în momentul în care a fost ridicat de la sediul PSD, iar la secţie a primit mai multe injurii. Acesta intenţionează să depună o plângere la Parchetul General.

"M-au agresat, am fost la INML. Mâine depun plângere la Parchetul General.

M-au lovit. M-a lovit cu pumnul în coaste unul care era subofiţer, şef de tură.

În secţie au început să mă înjure, să mă agreseze verbal. Mi-au spus 'javră'".

Marian Moroşanu, pe numele său real, a mai precizat că nu ştie nimic despre faptul că ar fi amendat, pentru că el nu a fost înştiinţat de o eventuală sancţiune. Acesta a aşteptat circa 45 de minute o ambulanţă după ce a spus că se simte rău, însă a refuzat transportul la spital: "Nu am vrut să iau locul unui om bolnav". 

 

"Viorica Dăncilă a schimbat ieşirea când m-a văzut"

 

În acea seară, Marian Ceauşescu s-a întors la sediul PSD, unde a surprins-o pe Viorica Dăncilă, chiar când dădea să iasă.

"Tovarăşa a vrut să iasă prin faţă. Când m-a văzut în faţă, imediat ăia de la PSD au schimbat ieşirea, 'că în faţă e Ceauşescu'. În spate era colegul meu, Ionel Răcaru, cu plăcuţa suedeză".

Protestatarul spune că PSD încalcă dreptul la liberă exprimare, întrucât oricine se exprimă împoriva partidului, este automat ridicat de autorităţi sau amendat. A ţinut însă să transmită un mesaj clar:

"Nu voi ceda! Mai rău o să fiu!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel