Europarlamentarul Cătălin Ivan, la interviurile Stiridiaspora.ro. O analiză a guvernării PSD-ALDE şi cursa pentru europarlamentare
Autor: Andreea Cosma pe 31 mar 2019, 09:02 | Interviuri
Exclusiv

Catalin Ivan

Sunt mai puţin de două luni până la alegerile pentru Parlamentul European, intens urmărite de toţi cetăţenii blocului UE. Cătălin Ivan, invitatul special al interviurilor Ştiridiaspora.ro, vine cu precizări despre cele mai importante alegeri din Uniunea Europeană.

Europarlamentarul Cătălin Ivan este gata să candideze pentru un nou mandat, după demisia sa din grupul socialiştilor din Parlamentul European şi vine cu un partid nou, PRODEMO, despre care spune că este este "Alternativa pentru Demnitate Națională a tuturor românilor, oriunde s-ar afla".

Despre actualul Guvern PSD-ALDE dar şi despre percepţia sa legat de Victor Ponta şi liderul PSD, Liviu Dragnea, la aproape cinci ani de la plecarea sa din PSD, am discutat europarlamentarul Cătălin Ivan, la interviurile Ştiridiaspora.ro.

Interviul va fi difuzat astăzi, începând cu ora 12.00, pe contul oficial Facebook, cât și pe contul de Youtube al redacției știridiaspora.

Urmăriţi aici interviul integral cu europarlamentarul Cătălin Ivan:

 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Interviuri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri