Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Europarlamentarul Cătălin Ivan, la interviurile Stiridiaspora.ro. O analiză a guvernării PSD-ALDE şi cursa pentru europarlamentare
WhatsApp
Sunt mai puţin de două luni până la alegerile pentru Parlamentul European, intens urmărite de toţi cetăţenii blocului UE. Cătălin Ivan, invitatul special al interviurilor Ştiridiaspora.ro, vine cu precizări despre cele mai importante alegeri din Uniunea Europeană.
Catalin Ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan este gata să candideze pentru un nou mandat, după demisia sa din grupul socialiştilor din Parlamentul European şi vine cu un partid nou, PRODEMO, despre care spune că este este "Alternativa pentru Demnitate Națională a tuturor românilor, oriunde s-ar afla".

Despre actualul Guvern PSD-ALDE dar şi despre percepţia sa legat de Victor Ponta şi liderul PSD, Liviu Dragnea, la aproape cinci ani de la plecarea sa din PSD, am discutat europarlamentarul Cătălin Ivan, la interviurile Ştiridiaspora.ro.

Interviul va fi difuzat astăzi, începând cu ora 12.00, pe contul oficial Facebook, cât și pe contul de Youtube al redacției știridiaspora.

Urmăriţi aici interviul integral cu europarlamentarul Cătălin Ivan:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Interviuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel