Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Europa are un sfert din numărul de cazuri și de decese din lume
WhatsApp
Numărul cazurilor de coronavirus din Europa a ajuns la 14,4 milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covid-19 la 332.000, (circa un sfert din numărul infecțiilor și deceselor din lume), Franța fiind prima țară de pe Bătrânul Continent care trece de 2 milioane de cazuri, iar Rusia apropiindu-se rapid de acest prag. Peste un milion de cazuri au mai fost raportate în Europa de Spania (1,5 milioane), Marea Britanie (1,4 milioane) și Italia (1,2 milioane).
Foto ILUSTRATIV

Guvernele și băncile centrale au promis că vor plăti 19.500 de miliarde de dolari de la declanșarea pandemiei de coronavirus pentru a susține economiile, potrivit raportului anual al Fondului Monetar Internațional

În Tokyo au fost înregistrate 493 cazuri noi, nivel record, capitala japoneză se pregătește să ridice nivelul de alertă pe cea mai înaltă treaptă.

În Ucraina este bilanț record de 256 decese noi, totalul a trecut de 10.000. Autoritățile au raportat și 12.496 de infecții noi (570.153 în total).

 

Primele vaccinări ar putea să aibă loc în decembrie

 

Un test care detectează coronavirusul în 30 de secunde care este dezvoltat de India și Israel este calibrat de către echipa din Israel după ce testarea a fost finalizată în India, a spus o sursă a Ambasadei Indiei din Israel pentru Jerusalem Post.

Unul dintre elementele cruciale în cursa frenetică pentru un vaccin împotriva coronavirusului este recrutarea a zeci de mii de oameni gata să participe la studiile clinice. Corespondentul AFP din Miami, Leila Macor, este una dintre ele. Leila a participat la studiile de fază 3 ale Moderna și povestește din interior motivele, etapele și efectele resimțite.

Directorul general al grupului farmaceutic american Pfizer a confirmat marți că o cerere de autorizare de introducere pe piață pentru vaccinul Covid-19 va fi depusă foarte curând în Statele Unite, ceea ce ar putea permite ca primele vaccinări să aibă loc în decembrie, dacă totul merge bine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel