Eugen Tomac despre USL-2: „PSD prăbușit. Nu mai au curaj nici să gândească după era Dăncilă“
Autor: Nicoleta Nicolau pe 2 iun 2020, 09:59 | Politică

Președintele PMP, Eugen Tomac, a ironizat, marți, intenția PSD, Pro România și ALDE de a forma o alianță, ”USL 2”, care, în opinia lui, va fi condusă de ”vicleanul Ponta”. ”Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu ramura manechină liberală”, crede liderul PMP.

”PSD și-a stabilit agenda. Am râs minute bune cu poftă, cam așa cum râd copiii când se bucură de o glumă bună. În aceste zile se anunță lansarea unui proiect politic numit USL-2, format din PSD, ProPonta și Tăriceanu. În acest măreț proiect ediția a II-a, Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu ramura manechină liberală. Vicleanul Ponta, ca să-și subordoneze prin corespondență PSD, a și anunțat că el va fi candidatul acestei alianțe la următoarele prezidențiale.

Ce mi se pare comic, este faptul că PSD pare atât de prăbușit în interiorul lui încât nu mai au curaj nici să gândească după era Dăncilă. Au uitat rapid cum a prăbușit Victor Viorel alianța USL1. Au uitat rapid că Ponta vrea să distrugă PSD. Au uitat rapid că Ponta are o singura agendă, să rămână doar el. Pe Tudose l-a convins să plece, pe fondatorii partidului lui deputații D. Constantin și S. Campeanu i-a determinat să plece la PNL și lista cu performanțe e lungă, lungă”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El mai spune că abia așteaptă să vadă ”scandalurile din USL2, condus de Ponta”.

”Sper că Ciolacu nu fumează, sigur se vor strecura in presă poze cu el din ședințele usl2”, continuă Tomac.

PSD, ALDE şi ProRomânia sunt tot mai aproape de a forma o alianţă electorală. Liderul PSD Bucureşti şi preşedintele interimar al partidului, Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu, au admis această variantă, însă condiţia celui din urmă pentru Pro România este ca Victor Ponta să nu mai atace partidul care ”l-a făcut premier şi i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidenţiale”, informează Mediafax.

Te-ar putea interesa și ....
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri