Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eugen Teodorovici, despre votul din DIASPORA: „Este poate puțin altfel”
WhatsApp
Președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici nu a exclus posibilitatea schimbării unora dintre liderii filialelor PSD unde partidul a obținut scor mic la alegerile prezidențiale. El a precizat că discuții vor fi luni, însă și marți în CEx vor fi abordate aceste aspecte.
Sursa foto: captură Antena 3

„O să discutăm la partid cu toți colegii de pașii care urmează să fie parcurși pentru această finală. Mâine, după cum știți, există convocată o ședința a Cex și cred că putem să facem o figura frumoasă. E o discuție pe care o purtăm astăzi (luni - n.r.) și mai ales mâine (marți - n.r.) în CEx, unde vom lua și câteva decizii în acest sens", a afirmat Eugen Teodorovici, luni după-amiaza la sediul PSD din București.

Chestionat dacă ar trebui făcute niște schimbări la șefia unor organizații, Eugen Teodorovici a răspuns scurt: „De ce nu?".

Întrebat în care organizații ar trebui făcute schimbări, președintele executiv al PSD a replicat: „Discuția se va purta astăzi și mai ales mâine în CEx. Pentru fiecare organizație plecând, desigur, fie de la coadă clasamentului fie luat fiecare județ în parte cu scorul pe care și l-a sumat fiecare și să aflăm motivul pentru care acestea nu au fost atinse. Vorbim la modul general, pentru că, repet, sunt locuri în țară unde lupta poate este puțin mai dificilă din motive diverse. Fie că sunt foarte mulți candidați sau au fost contracandidați din cealaltă parte politică".

De asemenea, Teodorovici a comentat și asupra votului în Diaspora, precizând că poate PSD nu a avut acțiuni foarte multe peste hotare.

„În Diaspora este poate puțin altfel pentru că nici noi nu am avut acțiuni, să spun așa, mai multe că număr și poate un alt fel de acțiuni, din punct de vedere politic, în afară țării. Și asta trebuie să fie probabil pentru noi, aceste două săptămânii, un punct important", a explicat Teodorovoci.

Întrebat dacă este vorba de o comunicare deficitară în Diaspora, președintele executiv al PSD a spus că pot fi mai mulți factori.

„Și de la comunicare și acțiunea în sine. Dacă nu ai acțiuni nu prea ai ce să comunici, acțiuni dedicate Diasporei. Eu cred că este o zona pentru care trebuie să avem acțiuni dedicate", a conchis social-democratul.

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, marți după-amiază, cel mai probabil la sediul din Kiseleff, unde social-democrații vor lua în discuție strategia de campanie și excluderea fostului ministru al Justiției Ana Birchall, au declarat surse politice, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel