Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elveția. Individul care ar fi influențat-o pe româncă să-și abuzeze sexual bebelușul pentru bani, în fața instanței: „L-am distrus pe micuț!”
WhatsApp
Dylan, în vârstă de 27 de ani, este acuzat că ar fi instigat de 25 de ori o tânără mamă româncă să comită abuzuri sexuale asupra bebelușului ei.
Foto ILUSTRATIV

Ajuns astăzi în fața judecătorilor din Nyon, Elveția, acuzatul spune că nu contestă acuzațiile, doar că nu își amintește.

„Cred că am vrut să uit și să pun toate acestea la baza memoriei mele. În 2018, am vrut conversații normale între adulții consimțitori. Am fost despărțit de partenera mea (n.r. - mama fiului lor de doi ani și jumătate) dintr-o dată. A fost frustrare. A trebuit să-mi curăț capul”, se apără Dylan în instanță.

Acuzatul a uitat, de asemenea, că a ținut pe computer acasă (imagini și videoclipuri) pe care anchetatorii le-au găsit în timpul perchezițiilor lor.

„Le-am păstrat ca trofee la început”, spune el.

 

„Privind în urmă, este oribil”

 

Când judecătorul îl întreabă dacă este pedofil, acesta neagă: „Nu am nicio atracție pentru asta. Căutam dominația asupra persoanei, limitelor sale. Privind în urmă, este oribil. Acest micuț va crește fără mama lui. L-am distrus! Va trebui să se reconstruiască. I-am furat inocența. Am și eu un băiețel. Mi-e rușine. Sunt supărat pe mine. Nu am nicio scuză valabilă. Nu voi putea niciodată să mă iert pentru ceea ce am făcut!”.

„De ce să nu fim mulțumiți de practicile sadomasochiste între adulți și să dorim absolut implicarea unei mame și a copilului ei în defectele sale?”, întreabă un judecător.

Acuzatul răspunde că „nu știe”: „Pentru mine a fost cel mai ușor... Este oribil. E oribil! Oribil! A durat mult să recunoasc că am avut o problemă, dar vreau să fac lucrurile bine. Mai întâi am crezut că sunt o victimă, am refuzat să mă confrunt cu greșelile mele. În închisoare am devenit conștient. Ceva s-a schimbat, într-adevăr”. În ceea ce privește viitorul său, el spune că este gata să accepte medicamente „pentru a evita excesul de libido”, scrie lematin.ch.

 

Mama acuzatului: „Dylan este drăguț, sociabil!”

 

Mama lui Dylan a fost chemată să depună mărturie și l-a descris ca fiind „drăguț, sociabil și sare în ajutorul multor oameni. După ce a plecat de acasă cu iubita lui, totul mergea bine! Vei fi întotdeauna copilul meu. Voi fi intotdeauna acolo pentru tine”.

Dylan, un mecanic auto priceput, acest om, care a devenit tată după abuzurile sale, riscă ani grei de închisoare.

Verdictul este așteptat să fie pronunțat mâine.

Amintim că Dylan este acuzat că ar fi plătit-o cu bani pe mama româncă pentru a participa la scenele dezgustătoare pe care i le-a sugerat și că ea ar fi fost de acord să le reproducă pe fiul ei, încă de la prima lună de viață. Aceste fapte extrem de grave au avut loc între septembrie 2014 și iulie 2015. Potrivit procuraturii, toate aceste orori se petreceau în direct și de la distanță, prin Skype. De acasă, acuzatul a contactat-o pe româncă și i-a ordonat impulsurile perverse: sex care se învecinează cu barbarie, practici depravate și abjecte, atingând să rănească ritualuri imorale, umilințe, sadism. Abuz care a durat aproape un an pentru acest bebeluș.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel