Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eliminare Chefi la Cuțite 1 iunie 2021. Echipa lui Cătălin Scărlătescu se destramă. Nicoleta Pop a fost eliminată
WhatsApp
Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu se destramă. După ce ieri Andra Mihail a părăsit concursul, de data aceasta a venit rândul concurentei Nicoleta Pop să fie eliminată. Dacă Nicoleta Pop s-ar fi salvat, cel eliminat ar fi fost italianul Enzo, care a obținut penultimul punctaj din această seară. 
Eliminare Chefi la Cuțite 1 iunie 2021 Nicoleta Pop a fost eliminată

Nicoleta Pop a reușit să obțină doar șase puncte. Pe parcursul etapei de gătit din 1 iunie, Nicoleta și-a presimțit plecarea spunând de foarte multe ori că este mulțumită pentru stadiul în care a ajuns, mai ales că ea nu este o bucătăreasă profesionistă. Este cea de-a doua lovitură consecutivă încasată de echipa lui Cătălin Scărlătescu, după ce în urmă cu doar o zi Andra Mihail a părăsit concursul. Nici ea nu era bucătăreasă profesionistă. 

"Ai făcut o zacuscă cu un piure și ai luat câte două puncte de la toți trei", i-a spus Cătălin Scărlătescu.

"E un concurent de care mă despart cu inima frântă. A pus o bucată de carne cu un piure care era crud. A pus și o zacuscă care era nebătută" a mai spus Scărlătescu. 

"Am fost cei mai slabi și eu și Enzo. Enzo s-a salvat pentru că a fost mai inspirat, a fost poate mai ajutat. Nu vreau să dau vina pe strategiile lui. Eu am gătit ce m-am priceput. A fost mâna mea în farfurie", a povestit Nicoleta.

"Nu e nici o pierdere pentru echipă. Ea a gătit ceva ce n-a făcut în viața ei, preparatul ăla ea nu-l mai văzuse," a spus Enzo. 

Eliminare Chefi la Cuțite 1 iunie 2021. Nicoleta Pop a fost eliminată 

Nicoleta Pop a avut o viața tumultoasă. Aceasta a lucrat ca stewardesă foarte mulți ani. Când s-a retras de pe liniile comerciale, a continuat să lucreze ca stewardesă pentru armata din Emiratele Arabe Unite. Când s-a întors în țară însă, nu a mai reușit să se angajeze, fiind obișnuită cu salariile foarte mari din zona Golfului.

"Nu am mai putut să lucrez pe 2000 lei. Aveam niște economii pe care le-am epuizat," a povestit Nicoleta Pop în audiții.

Ce s-a întâmplat cu restul concurenților marți seara. Ce punctaje au fost obținute

Valentina a reușit să se salveze cu 10 puncte. "M-am salvat cu 10 puncte. Nu-s 15, dar am intrat prima în bucătărie. Pentru mine nu mai contează nimic de-acum. Important e că m-am salvat," a spus Valentina. 

Tot 10 puncte a obținut și Alex de la echipa lui Cătălin Scărlătescu. Chefii nu au fost deloc mulțumiți de farfuria lui Alex, care este cuțit de aur. 

"Tu ai fost mă cu creveții aia cleioși?" a întrebat Cătălin Scărlătescu. "Pentru mine toate punctajele peste 10 sunt bune," a spus Alex.

Farfuria de 15 puncte din seara aceasta a fost obținută de Florin, care a gătit un antricot de vită cu sos de salsa."Cea mai bună farfurie, foarte gustoasă. Așa da, nene, mai vii de acasă," a spus Sorin Bontea. Florin a reușit una dintre cele mai bune farfurii ale sale din acest concurs. 

Ricky, simpaticul japonez de la Chefi la Cuțite a obținut 11 puncte. 

"Faci o carne atât de bună și gustoasă, dar pui foarte puțină, iar în schimb pui o tonă de orez... Era șansa lui să gătescă foarte bine, pentru că era bucătărie asiatică," a spus chef Sorin Bontea. 

12 puncte au fost obținute de Narcisa, cea care a făcut un hamburger american. "Mamă, Narcisa! Burgerul ăla a fost fantastic" a spus Cătălin Scărlătescu. 

"M-am bucurat extrem de mult că am trecut cu un burger. Mă simt extrem de bine. Nu mă așteptam. Mai e puțin până la finală" a spus Narcisa. 

Victorina a obținut un punctaj de 13 puncte după ce a gătit un măr umplut, deși Chef Sorin Bontea i-a spus că nu are timp. "Pentru sos ai luat punctajul, nu pentru altceva. Sosul a ieșit," a spus Sorin Bontea.

"Salvarea Victorinei a fost sosul pentru că altfel nu depășea opt puncte, dacă ar fi avut doar mărul ăla acolo," a completat chef Florin Dumitrescu. 

Elena a obținut 13 puncte și devine o amenințare serioasă pentru ceilalți bucătari care nu o o vedeau ca un pericol, dar a fost una dintre concurentele care au avut cele mai constante evoluții. 

Enzo a gătit farfuria cu nuddles și s-a salvat, deși au fost foarte sărați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel