Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eleva româncă de 12 ani dispărută a fost găsită. Era acasă la iubitul cunoscut pe Internet
WhatsApp
O fetiță de 12 ani din Brașov a fugit de acasă. Fata a fost găsită în capitală, acasă la iubitul ei. Părinții bănuiau de la început că fata a plecat la băiatul cu care vorbea pe Internet de aproximativ doi ani.

Denisa Mihaela C., o fetiţă de 12 ani din Braşov, și-a pus pe jar părinții, care au alertat imediat autorităţile, după ce a dispărut ieri dimineaţă. Fetița plecase spre școală, însă nu a mai ajuns.  Ea a fost găsită 24 de ore mai târziu, în sectorul 3 al Capitalei, la iubitul pe care îl cuoscuse pe Internet.

Anchetatorii au activat imediat planul roşu, la scurt timp după ce părinţii copilei au anunțat că fata nu a ajuns acasă. Familia bănuia că adolescenta ar fi fugit cu un băiat pe care îl cunoscuse pe internet.

Zeci de poliţişti şi pompieri, ajutaţi de 30 de taximetrişti, au demarat o amplă operaţiune de căutare în Braşov şi Bucureşti.  După mai bine de 24 de ore, copila a fost găsită în București, la aproape 200 de kilometri de casă. Era acasă la un tânăr pe care îl cunoscuse pe Internet. Se pare că părinții ei știau că fata vorbește de aproximativ doi ani, pe internet, cu acest tânăr.

„Ar fi venit la un băiat cu care parinţii ştiu că vorbeşte pe internet de vreo 2 ani, dar pe care nu l-au cunoscut fizic niciodată", a declarat agentul de poliţie Paul Mânzea.

Din fericire, fetița nu a fost victima niciunei infracțiuni, ne-a anunțat prefectul Marian Rasaliu. În acest moment, minora se află în custodia polițiștilor din cadrul Secției 12 Poliție Bucuruești și urmează să fie reîncredințată familiei.

Se pare că fata ar fi avut probleme în familie, iar acesta ar fi fost şi motivul pentru care copila de 12 ani ar fi recurs la un asemenea gest.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel