DRUMURI BLOCATE, în România. Șoferii, sfătuiți să evite zonele cu RESTRICȚII și probleme
Autor: Nicoleta Nicolau pe 23 oct 2020, 11:37 | Știri

Sunt restricții de trafic pe mai multe șosele din țară. Conform centrului Infotrafic al Poliției Române, probleme vor fi în județele Vâlcea și Argeș din cauza unor lucrări. De asemenea, circulația auto a fost blocată pentru o perioadă scurtă de timp pe un drum din Suceava din cauza unui accident.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, vineri, în funcție de condițiile meteorologice, se vor executa lucrări în județul Vâlcea care vor afecta traficul rutier după cum urmează:

„DN 7, km. 197+700 de metri - km 199+165 de metri, pe raza localității Călimănești, se lucrează la frezarea părții carosabile, între orele 07:00 -12:00. Se circulă pe 1/2 din cale, dirijat de piloți de circulație. DN 7CC (Centura Călimănești), km. 5+550 metri - 7 +350 metri, pe raza localității Păușa, au loc lucrări de reparații asfaltice, între orele 07:00 - 12:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloți de circulație. DN 64, km. 73 – 75, pe raza localității Prundeni, se lucrează la reparații asfaltice, între orele 07:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale, dirijată de piloți de circulație”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Lucrări au loc și în județul Argeș. Pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 138 – 141, între localitățile Zamfirești și Lintești. Acolo se fac reparații ale carosabilului. Din acest motiv, circulația se desfășoară îngreunat, dirijat cu piloți de circulație.

Un accident rutier a blocat și circulația pe DN2E între Fălticeni și Marginea, la kilometrul 34. În satul Capul Codrului, comuna Păltinoasa, din județul Suceava, un șofer a acroșat un biciclist, iar acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului. Circulația a revenit la normal după zeci de minute, potrivit Mediafax.

Te-ar putea interesa și ....
Știri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri