Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DRUMURI BLOCATE, în România. Șoferii, sfătuiți să evite zonele cu RESTRICȚII și probleme
WhatsApp
Sunt restricții de trafic pe mai multe șosele din țară. Conform centrului Infotrafic al Poliției Române, probleme vor fi în județele Vâlcea și Argeș din cauza unor lucrări. De asemenea, circulația auto a fost blocată pentru o perioadă scurtă de timp pe un drum din Suceava din cauza unui accident.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, vineri, în funcție de condițiile meteorologice, se vor executa lucrări în județul Vâlcea care vor afecta traficul rutier după cum urmează:

„DN 7, km. 197+700 de metri - km 199+165 de metri, pe raza localității Călimănești, se lucrează la frezarea părții carosabile, între orele 07:00 -12:00. Se circulă pe 1/2 din cale, dirijat de piloți de circulație. DN 7CC (Centura Călimănești), km. 5+550 metri - 7 +350 metri, pe raza localității Păușa, au loc lucrări de reparații asfaltice, între orele 07:00 - 12:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloți de circulație. DN 64, km. 73 – 75, pe raza localității Prundeni, se lucrează la reparații asfaltice, între orele 07:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale, dirijată de piloți de circulație”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Lucrări au loc și în județul Argeș. Pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 138 – 141, între localitățile Zamfirești și Lintești. Acolo se fac reparații ale carosabilului. Din acest motiv, circulația se desfășoară îngreunat, dirijat cu piloți de circulație.

Un accident rutier a blocat și circulația pe DN2E între Fălticeni și Marginea, la kilometrul 34. În satul Capul Codrului, comuna Păltinoasa, din județul Suceava, un șofer a acroșat un biciclist, iar acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului. Circulația a revenit la normal după zeci de minute, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel