Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Drob de post din ciuperci și soia. O rețetă sățioasă și delicioasă. Te salvează când ești în pană de idei
WhatsApp
Suntem ân postul Paștelui și, uneori, nu mai știm ce bucate să preparăm ca să fie toată lumea mulțumită. Vă propunem azi rețeta de d rob de post cu ciuperci și soia. Este ușor de preparat, sățios și delicios. Toată familia va fi mulțumită și va dori să-l mai aibă pe masă nu o singură dată.  
drob de post din ciuperci si soia

Drob de post cu ciuperci și soia. Ingrediente:

500 g de ciuperci

1 pungă de soia granule

2 legături ceapă verde

3 fire de usturoi verde

1 ardei iute

3 linguri ulei de măsline

4 linguri făină de in

1 legătură pătrunjel verde

1 legătura mărar verde

1/3 linguriță ghimbir

sare și piper

pesmet

 

 

Drob de post cu ciuperci și soia. O rețetă sățioasă și delicioasă. Mod de preparare

 

Făina de in se amestecă bine cu 8 linguri de apă și se lasă să se odihnească.  Pe foc se puneți o oală cu apă și sare, iar când apa dă în clocot se adaugă granulele de soia. Lăsați-le să fiarbă cinci minute, apoi opriți focul și lăsai ca soia să absoarbă apa până când nu mai este tare în interior. Ulterior, scurgeți-o de apă și lăsați-o să se răcească.

Ar putea să vă placă și: Colțunași de post cu ceapă și cartofi. Ceva simplu și delicios cu aluat moale care nu se desface în timpul fierberii

Ceapa tocată, usturoiul și ardeiul iute se adaugă într-o tigaie și se călesc până se înmoaie. Se adaugă ciupercile tăiate felii și sare și se lasă la foc mic până scad. După ce s-au răcit ciupercile, adaugă verdeața tocată, soia fiarta, făina de in. Compoziția obținută se amestecă bine.

Încercați și: Loukoumades, gogoși dulci cu aromă de scorțișoară. Rețeta tradițională a gospodinelor din Arabia Saudită. Ingredientul minune

O tavă de cozonac se unge cu ulei și se tapetează cu pesmet. Compoziția de drob și toarnă în tavă și se tapetează cu ajutorul unei linguri. Deasupra se pune un strat de pesmet, pentru a forma o crustă crocantă. Drobul se coace în cuptorul încins la 180oC până capătă o crustă aurie la suprafață, circa 30 de minute. Poftă bună. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel