Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Draga Olteanu Matei, condusă pe ultimul drum: Actrița va fi înmormântată cu onoruri militare
WhatsApp
Trupul neînsuflețit al Dragăi Olteanu Matei a fost depus joi pe scena Cinematografului Mon Amour din Piatra Neamț. Astăzi va fi condusă pe ultimul drum și înmormântată, după ora prânzului, la cimitirul Eternitatea.

Cortegiul funerar cu trupul neînsuflețit al marii actrițe românce a plecat, de la Cinematograful Mon Amour din Piatra Neamț spre Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț, unde se va oficia serviciul religios și se va acorda onorul militar.

La ora 14.40, cortegiul funerar va pleca spre Cimitirul Eternitatea, cu oprire în fața Teatrului Tineretului. Marea actriță își va duce somnul de veci alături de soțul său Ionel Matei, care a decedat în 2014.

În vârstă de 87 ani, Draga Olteanu Matei a murit în cursul nopţii de marţi spre miercuri, la Secţia de Terapie Intensivă din cadrul Clinicii de Gastroenterologie şi Hematologie a Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi, unde fusese internată cu hemoragie digestivă superioară.

Joi, trupul neînsuflețit al marii actrițe a fost depus la Cinema Mon Amour, acolo unde sute de persoane i-au adus un ultim omagiu. „Marea stea a teatrului și filmului românesc, Draga Olteanu Matei, a ajuns din nou pe scenă. De data aceasta însă, nu mai joacă! Lumina reflectoarelor Cinematografului Mon Amour va răspândi tristețe în jur. Steaua Dragăi va lumina din cer…”, scria pe pagina cinematografului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel