Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dr. Monica Pop despre carnagiul de la Neamț: „Ca să ajungă așa, acei pacienți AU ARS minute în șir“
WhatsApp
Pacienții internați la ATI au murit intoxicați cu fum, arată primele date ale necropsiei. Astăzi, rudele acestora au fost chemate pentru a li se preleva probe ADN, care vor fi folosite la identificare unora dintre victime.

Invitată în emisiunea lui Laurențiu Botin la Realitatea Plus, dr. Monica Pop a afirmat că a văzut cadavrele. „Ca să ajungă așa, acei pacienți AU ARS minute în șir. Am citit că au spus că au murit intoxicați cu fum... Ar fi fost bine să fie așa, dar la cum arătau acele corpuri, arată că acolo a fost un incendiu unde nu s-a intervenit minute în șir“, a afirmat medicul.

„L-am surprins pe directorul spitalul într-o convorbire în direct. A fost întrebat dacă toți, absolut din acel salon au murit. și a zis Da. Păi dacă da, atunci, dacă era o asistentă cu ei, murea și ea. Să întrebați un medic legist dacă se pune problema ca ei să fi murit cu intoxicație cu fum. Ar fi bine, dar nu cred că e adevărat. Au murit ARȘI“, a concluzionat medicul. „L-am întrebat în direct, sâmbătă seară, câte asistente au fost pe tură? Mi-a răspuns că 8. Nici vorbă! 8 sunt toate“, a mai adăugat medicul.

Astazi anchetatorii au chemat rudele celor care si-au pierdut viata in timpul incendiului. Anchetatorii vor lua probe de ADN care vor ajuta la identificarea pacientilor ucisi. Vor continua astazi audierile cu toate cadrele medicale de la terapie intensiva, care lucrau in noaptea incendiului de la Terapie Intensiva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel